LA REGIDORIA DE SANITAT D’ONDARA AGRAEIX LES DONACIONS DE SANG DEL PASSAT 17 DE MARÇ

17-3-20 ONDARA NUEVO

Ondara, 23.03.20. Dimarts passat 17 de març es va realitzar una donació de sang a Ondara, organitzada pel Centre de Transfusions CV, que, a causa de l’estat d’alarma, va canviar la seua ubicació habitual (Centre de Salut) per un nou emplaçament, al Centre Social Trini Reyes d’Ondara.

Des de la Regidoria de Sanitat d’Ondara s’ha volgut agrair la seua solidaritat a totes les persones que van acudir a aquesta crida per a donar sang, atès que ara és més necessari que mai.

En total es van realitzar 39 donacions. Es va habilitar un protocol especial amb motiu del coronavirus, permetent que tots els participants estigueren separats 2 metres. Des de la Regidoria de Sanitat d’Ondara, la seua titular, Mª Carmen Velázquez, ha destacat que tot va estar molt ben coordinat i es van seguir les mesures de seguretat necessàries per a evitar contagis per coronavirus.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.