LA POLICIA LOCAL D’ONDARA AGRAEIX A LA CIUTADANIA QUE COMPLISCA LES MESURES AMB MOTIU DE L’ESTAT D’ALARMA

Policia_Local_Ondara

Aquest cap de setmana s’han identificat a 79 persones, i s’han interposat 5 denúncies

Ondara, 23.03.20. Amb motiu de l’Estat d’Alarma, des de la Policia Local d’Ondara es realitza una intensa labor per a fer complir les mesures de confinament decretades pel Govern. Respecte d’això, des de la Policia Local d’Ondara, el seu cap, Antonio Galiano, ha agraït en primer lloc a la ciutadania d’Ondara el civisme i responsabilitat que està demostrant en seguir majoritàriament les directrius marcades i quedar-se en les seues cases, excepte en aquelles situacions permeses.

D’altra banda, ha informat que des de la Policia Local d’Ondara s’han identificat a 79 persones durant el passat cap de setmana (21-22 de març). A més s’han interposat 5 denúncies: una d’elles a un local obert que no complia els criteris d’excepció establits per a la seua obertura; una altra denúncia als ocupants d’un vehicle per venda de substàncies estupefaents; i altres 3 denúncies a tres persones que incomplien els causes possibles d’estar en via pública, després d’haver estat prèviament advertides per aquest motiu.

Des de la Policia Local d’Ondara es recorda que el telèfon d’atenció a la ciutadania és el 965766666 o 686999897; també el 112 i el 092. El telèfon del major d’Ondara és el 677996948.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.