L’AJUNTAMENT D’ONDARA ESTÀ DESINFECTANT LES ZONES MÉS TRANSITADES DE LA VIA PÚBLICA

Ondara, 18.03.20. L’Ajuntament d’Ondara està procedint des d’avui a desinfectar les zones més transitades de la via pública en el nucli urbà d’Ondara; un treball que estan realitzant treballadors municipals i de l’empresa municipal SINMA Ondara, i que es continuarà realitzant, seguint un calendari de planificació.

La desinfecció està realitzant amb una solució d’aigua i lleixiu, i s’està duent a terme en llocs de pas especialment transitats, com poden ser els voltants de comerços d’alimentació, supermercats, centre de salut, farmàcies, sucursals bancàries o edificis municipals, entre altres. Aquest matí a primera hora s’ha realitzat prop del Centre de Salut i, posteriorment, en la contornada de l’Ajuntament i del Prado, i es durà a terme en els altres llocs transitats.

neteja per coronavirus (1)neteja per coronavirus (2) neteja per coronavirus (3)neteja per coronavirus (4) neteja per coronavirus (5)neteja per coronavirus (6) neteja per coronavirus (7)neteja per coronavirus (8) neteja per coronavirus (9)neteja per coronavirus (10) PHOTO-2020-03-18-11-37-07 (1)PHOTO-2020-03-18-11-37-07 (2) PHOTO-2020-03-18-11-37-07

Publicado en Actualitat, Ajuntament.