ONDARA HABILITA EL TELÈFON DEL MAJOR PER A ATENDRE LES PERSONES MAJORS QUE NO PUGUEN COBRIR LES SEUES NECESSITATS DURANT LA CRISI DEL CORONAVIRUS

Ondara, 17.03.20. L’Ajuntament d’Ondara habilitarà a partir de demà dimecres 18 de març el Telèfon del Major: 677996948. En aquest telèfon s’atendran les cridades de les persones majors que a causa de les seues circumstàncies no puguen cobrir les seues necessitats bàsiques mentre dure el confinament pel coronavirus (comprar aliments, acudir a la farmàcia a per medicines…).

Les persones majors que ho necessiten podran telefonar a aquest número, 677996948, on un tècnic de l’Ajuntament d’Ondara els atendrà, i s’encarregarà de coordinar la forma d’ajudar-los. Per a això, s’ha creat un cos de persones voluntàries que realitzaran les tasques que requerisquen els majors i els ajudaran en les seues necessitats.

Des de l’Ajuntament d’Ondara es fa una crida a la població perquè faça un ús responsable d’aquest servei, que és exclusiu per a persones majors que ho necessiten.

telefon major

Publicado en Actualitat, Ajuntament.