NOVES MESURES CONTRA EL CORONAVIRUS A ONDARA

Ondara, 13.03.20. L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, ha informat de les noves mesures extraordinàries acordades aquest matí a Ondara, en la reunió de delegats de personal, davant de l’extensió del virus Covid-19 (Coronavirus). L’Ajuntament d’Ondara, de manera preventiva, ha decidit adoptar les següents mesures per a contribuir a disminuir els riscs de propagació del coronavirus i protegir als grups especialment vulnerables. Mesures que es prenen de moment per temps indefinit (s’anirà informant segons vaja evolucionant la situació).

En l’Ajuntament d’Ondara romandran oberts al públic des del dilluns 16 de març els serveis mínims, registre i jutjat de pau, si bé s’insta a la ciutadania a utilitzar l’administració telemàtica i els serveis online sempre que siga possible, i a realitzar de forma telefònica les consultes a l’Ajuntament (965766000). Així mateix, s’ha requerit als usuaris que ajornen totes les gestions administratives presencials que no siguen urgents.

D’altra banda, amb motiu de l’alerta sanitària, i davant de les últimes informacions del Departament de Salut de Dénia, des de l’Ajuntament d’Ondara s’ha acordat avui el tancament al públic, a partir del dilluns, de les instal·lacions culturals i esportives municipals d’Ondara, incloent-hi la Casa de Cultura i Biblioteca, i la piscina municipal (ahir es va informar de la suspensió dels cursos de natació, i des del dilluns tampoc hi haurà bany lliure), així com el pavelló municipal, el poliesportiu municipal i el trinquet municipal. Totes les instal·lacions esportives tanquen des del dilluns i fins a nou avís. Es tanquen al públic, si bé els treballadors municipals romandran en els seus llocs de treball. També s’han instal·lat dosificadors de hidroalcohol en l’entrada als edificis municipals.

També s’ha decidit la suspensió de moment del mercat ambulant dels dimecres a Ondara.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.