L’AJUNTAMENT D’ONDARA HA REALITZAT LA PODA DE PINS, TALL D’ARBRES I RETIRADA DE BRANQUES PERILLOSES EN EL NUCLI URBÀ

arbrat centre urba (7)arbrat centre urba (8)

Ondara, 13.03.20. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria de Medi Ambient que dirigeix Pere Picornell, va procedir ahir dijous 12 de març a la poda de pins, retirada de branques en situació de risc o perilloses, i al tall d’aquells pins que estaven causant algun problema. Dins de les labors de manteniment que du a terme aquesta Regidoria, Pere Picornell ha informat que ahir mateix es va actuar en determinats punts del nucli urbà on l’arbratge havia originat problemes, degut al vent i altres causes, i podia afectar edificis i via pública; a més de crear mala estètica.

arbrat centre urba (12)arbrat centre urba (13) arbrat centre urba (14) arbrat centre urba (15)

En concret, es va podar un dels pins de la zona del Llavador que estava perillós i es van retirar dos pins de l’Aulari, que s’havien anat inclinant fins a arribar pràcticament a la carretera i quedar de forma perillosa. Pere Picornell ha recalcat que pròximament es plantaran uns altres de nous, però no tan prop de la carretera. A més, es va procedir a la poda de les branques dels arbres del nucli urbà que molestaven o que eren perilloses per a edificis i per a la via pública. Les branques retirades van ser triturades, creant un mantell ecològic que s’ha utilitzat en una zona verda de l’àrea del Centre Comercial.

arbrat centre urba (9)

arbrat centre urba (1)arbrat centre urba (2) arbrat centre urba (3)arbrat centre urba (4) arbrat centre urba (5)arbrat centre urba (6) arbrat centre urba (10)arbrat centre urba (11)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.