COMUNICAT AJUNTAMENT D’ONDARA CORONAVIRUS

Ondara, 12.03.20. L’Ajuntament d’Ondara, davant de l’evolució de la situació epidemiològica produïda per l’extensió del virus Covid-19 (Coronavirus), de manera preventiva i aplicant les recomanacions que la Direcció de Seguretat i Emergències de la Generalitat Valenciana, ha decidit adoptar les següents mesures per a contribuir a disminuir els riscs de propagació del coronavirus i protegir als grups especialment vulnerables. Unes mesures que han sigut decidides avui en la Junta de Portaveus de tots els grups polítics de l’Ajuntament d’Ondara, que s’ha convocat de manera urgent.

L’Ajuntament d’Ondara ha acordat suspendre o ajornar tots els actes organitzats per l’Ajuntament des d’avui 12 de març i fins al dia 23 de març (en eixa data es valorarà novament la situació). Se suspenen o ajornen tots els actes públics i esdeveniments socials i culturals que tinguen lloc tant a l’aire lliure com en recintes tancats i que siguen organitzats per l’Ajuntament d’Ondara o qualsevol de les seues regidories.

Aquesta suspensió inclou totes les activitats culturals, i els cursos de cultura que organitza l’Ajuntament.

Queden també suspeses des d’avui 12 de març les activitats de totes les Escoles Esportives Municipals d’Ondara, incloent-hi entrenaments i participació en competicions esportives de qualsevol àmbit, fins al 23 de març, data en què es tornarà a avaluar la situació. Així mateix, queden suspesos també fins eixa data els cursos que s’imparteixen a la piscina municipal d’Ondara.

Igualment queden suspeses les activitats que imparteix la Regidoria del Major (gimnàstica per a majors, ment activa i jubiloteca), així com el Bingo i el Ball al Centre Social, fins a nova ordre.

En l’àmbit educatiu no està prevista, de moment, cap modificació o alteració del calendari escolar mentre no es reben altres directrius per part de Conselleria, per la qual cosa l’activitat continuarà amb normalitat.

L’Ajuntament d’Ondara fa una crida al comportament responsable de la ciutadania i recorda les recomanacions de la Conselleria de Sanitat:

Si no té símptomes:

Faça vida normal amb la família i amics

Observe si apareixen símptomes com a febra, tos o falta d’aire.

Llave’s les mans ben sovint i cobrisca nas i boca, amb un mocador d’un sol ús, en tossir o esternudar.

Si presenta algun símptoma:

Quede’s en la seua residència habitual i evite contactes directes.

Cride al 900.300. 555 o al 112 perquè valoren la seua situació.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.