MOISÈS ESPINÓS MUT GUANYA LA GENERAL DE LA VOLTA LA MARINA 2020, QUE ONDARA VA ACOLLIR AHIR 8 DE MARÇ, COINCIDINT AMB LA COMMEMORACIÓ DEL DIA DE LA DONA, I L’ETAPA DE LA QUAL VA GUANYAR PEDRO JOSÉ LÓPEZ GIL

vola la marina- ondara - foto santi arlandis (15)vola la marina- ondara - foto santi arlandis (16)

**Les fotos són cortesia de Santi Arlandis**

vola la marina- ondara - foto santi arlandis (17) vola la marina- ondara - foto santi arlandis (18)

La primera fémina va ser Cristina Barrajón Pérez

Ondara, 09.03.20. Ahir diumenge 8 de març es va celebrar a Ondara l’última etapa de la Volta la Marina 2020, organitzada per Volta la Marina amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara i el Club Ciclista Segària. Una volta ciclista on el guanyador de l’etapa d’Ondara va ser Pedro José López Gil (GRUPO DEPORTIVO ORQUIN, temps 1:30:53). Mentre que el guanyador de la general final, que es va decidir en aquesta última etapa, va ser Moisés Espinos Mut (SUMINISTROS DAMA, amb un temps total en la general de 9:10:27). La primera dona de la general en la Volta la Marina 2020 i també de l’última etapa a Ondara va ser Cristina Barrajón Pérez (CRONOBIKE – PORT HOTELS), amb un temps en la general de 9:47:16 i de 1:33:56 en l’etapa d’Ondara. (**Les classificacions completes es poden consultar en el document adjunt)*

LaMarina7 (1)

vola la marina- ondara - foto santi arlandis (3)vola la marina- ondara - foto santi arlandis (4)

**Les fotos són cortesia de Santi Arlandis**

vola la marina- ondara - foto santi arlandis (5)vola la marina- ondara - foto santi arlandis (6)

vola la marina- ondara - foto santi arlandis (7)vola la marina- ondara - foto santi arlandis (8)

Els premis als primers classificats van ser lliurats a la Plaça de Bous d’Ondara per l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Regidora d’Esports, Mar Chesa; així com per membres de l’organització, entre ells, la vicepresidenta del CC Segària, Mònica Torres. Cal destacar que en l’eixida de la volta, la Regidora d’Esports, Mar Chesa, i la vicepresidenta del CC Segària, Mònica Torres, van procedir a tallar la cinta inaugural de la carrera.

vola la marina- ondara - foto santi arlandis (1)vola la marina- ondara - foto santi arlandis (2)

En coincidir l’esdeveniment amb la commemoració ahir del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, la carrera va començar amb una volta d’honor pel nucli urbà d’Ondara per a les dones que han participat en la present edició de la XXXIV Volta la Marina, així com d’altres dones que van voler participar. A continuació, va tindre lloc l’eixida oficial de la volta des de l’Av. Doctor Fleming. La meta també es va efectuar en aquesta avinguda, enfront de la Plaça de Bous. El circuit va constar de 66,98 km i va passar per les localitats de Beniarbeig, Sanet, Ràfol, Sagra, Tormos, Orba i Benidoleig, i pel Portet dels Sorells.

En acabar la cursa, es van lliurar els premis als primers classificats de la prova, així com als guanyadors de la general final de la Volta la Marina 2020. A més, es van lliurar premis especials als tres primers locals (gentilesa del CC Segària). També es van lliurar els següents maillots: Maillot Taronja a Moisés Espinos Mut (SUMINISTROS DAMA); Maillot Muntanya a Sergio Torres Jorro (VELOSOL CYCLING TEAM); Sprint a Pedro José López Gil (GRUPO DEPORTIVO ORQUIN) Alacantí Líder a Moisés Espinos Mut (SUMINISTROS DAMA) i Portador a Álvaro Arenas Guillen (VITO); Máster 40 a David Fajardo Gomar (VITO) i Fémines per a Cristina Barrajón Pérez (CRONOBIKE – PORT).

vola la marina- ondara - foto santi arlandis (9)vola la marina- ondara - foto santi arlandis (10)

**Les fotos són cortesia de Santi Arlandis**

vola la marina- ondara - foto santi arlandis (11)vola la marina- ondara - foto santi arlandis (12) vola la marina- ondara - foto santi arlandis (13)vola la marina- ondara - foto santi arlandis (14)

Des de l’Ajuntament d’Ondara, tant l’Alcalde, José Ramiro, com la Regidora d’Esports, Mar Chesa, han agraït i donat l’enhorabona a l’organització de la Volta la Marina 2020 i al Club Ciclista Segària, per l’organització d’aquesta etapa a Ondara.

Publicado en Actualitat, Esports.