ONDARA PORTA A PLE LA SOL·LICITUD D’AJUDES A L’IVACE PER A LA FASE II DE MILLORA DE L’AVINGUDA D’ALACANT I ÀREA MARJALS

7. 393.2020 PLANOL ANNEX A MEMÒRIA_01

ivace fase I (1)ivace fase I (2)

L’objectiu del projecte, pressupostat en 199.121 euros, és completar l’actuació realitzada en 2018-2019 que va ser sufragada per l’Ivace

Ondara, 26.02.20. L’Ajuntament d’Ondara celebra aquest dijous 27 de febrer ple ordinari, i entre els assumptes de l’ordre del dia, destaca la sol·licitud de subvenció a la Generalitat Valenciana (IVACE – Institut Valencià de Competitivitat Empresarial), per a les obres de Millora de les condicions d’Àrea Marjals i Avinguda d’Alacant (Fase II). Amb aquesta petició, l’Ajuntament d’Ondara vol comptar amb els recursos necessaris per a impulsar la segona fase de les obres de millora dels polígons i àrees industrials (la primera fase de la qual es va executar en 2019 amb fons de l’IVACE, en l’Avinguda d’Alacant i Sector Marjals 5, 6 i 7).

En aquest cas, es porta a ple per a la seua aprovació la sol·licitud de subvenció per a emprendre les accions descrites en la Memòria tècnica de millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics 2020, de millora de les condicions de l’àrea Marjals i Avinguda d’Alacant Fase II, per a sufragar un projecte previst per a realitzar-se en la present anualitat 2020. El pressupost total del projecte, incloent-hi la seua redacció, ascendeix a 199.121 euros.

ivace fase I (3)

L’objectiu del projecte és completar l’actuació realitzada en 2018 – 2019 i finalitzar la previsió d’ampliació de voreres en l’Avinguda d’Alacant, regenerant aquesta vegada la zona de vianants, per a dotar a l’avinguda d’una vorera ampla d’acord amb les dimensions de l’espai que disposarà, inclús d’enjardinaments puntuals i que afavorirà així la connexió de vianants entre el casc i el polígon, millorant les condicions ambientals i paisatgistes, i plantejant recorreguts biosaludables que comuniquen amb altres espais inclús fora de l’àrea, facilitant la connexió amb al sòl rústic i, finalment, comunicant amb altres recorreguts existents. D’altra banda, també es pretén complementar en l’Avinguda d’Alacant les actuacions necessàries en els carrers adjacents, millorant les seues condicions circulatòries i ambientals, mitjançant la millora de senyalització, implantació de cicle-carril i millora de la zona verda del parc Marjals, (incloent la millora de la zona de jocs, dotant-la d’una superfície d’amortiment de cautxú, inexistent actualment).

Amb aquestes actuacions, es vindria a fer un salt generalitzat a les condicions del polígon, que, junt amb el gran canvi realitzat en l’actuació anterior, suposaria dotar a l’àrea d’unes condicions que vindrien a beneficiar tant la població d’Ondara en general com als usuaris dels serveis existents en la zona.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.