JOAN MESTRE I FORNÉS PRESENTA EL SEU NOU POEMARI A ONDARA

** Nota premsa Ocell **

IMG-20200225-WA0007IMG-20200225-WA0005

La Casa de Cultura d’Ondara acollí el passat divendres 21 de febrer la presentació del nou poemari de Joan Mestre, Cambra de creixement. Es tracta del tercer treball d’un poeta “singular i generós”, tal com destacà l’escriptor Jovi Seser en la introducció d’un llibre que ha estat editat per l’Associació Cultural Ocell amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ondara. No debades, en la presentació de l’acte, Seser valorà “la importància de fomentar el talent local amb projectes que dignifiquen la trajectòria d’aquells que, a més de tindre moltes coses per contar, compten amb el reconeixement i el recolzament d’una associació cultural amb el recorregut d’Ocell”.

IMG-20200225-WA0006  IMG-20200225-WA0004

En relació al treball presentat, el propi autor manifestà l’orgull de sentir-se tan ben acompanyat pels assistents que ompliren la sala d’actes de la Casa de Cultura ondarenca. Joan Mestre i Fornés llegí tot seguit una selecció de poemes del recull i comptà també amb la presència de Majo MJ com a rapsoda convidada per compartir amb el públic els seus versos. Cal esmentar que el volum el composen seixanta sonets distribuïts en quatre apartats que tenen un especial vincle entre les arrels i la recerca del passat que forja els versos. Pel que fa a les properes presentacions del llibre, Cambra de creixement serà presentat a març a Pedreguer.

** Nota premsa Ocell **

Publicado en Actualitat, Cultura.