BENESTAR SOCIAL D’ONDARA POSA EN MARXA UN SERVEI DE RECURSOS PER A PACIENTS ONCOLÒGICS I FAMILIARS

CARTEL RECURSOS AECC 1

Es prestarà a partir de demà 27 de febrer, en col·laboració amb l’AECC, un de cada dos dijous de 9 a 14 hores al Centre Social d’Ondara

Ondara, 26.02.20. La Regidoria de Benestar Social d’Ondara, dirigida per Mª Carmen Velázquez, ha impulsat la posada en marxa d’un nou servei a Ondara, dirigit a pacients oncològics i els seus familiars. Alguns dels recursos que s’oferiran en dit servei són: préstec de material ortoprotèsic (peluques, pròtesi, caminadors…); informació sobre les ajudes disponibles (discapacitat, incapacitats, SS.SS…); atenció psicològica grupal i individual; pisos i residències per l’Estat; deshabituació tabàquica; ajudes econòmiques, informació sobre voluntariat…

Aquest nou servei es prestarà per als pacients de càncer i les seues famílies, amb la col·laboració de la Junta Local d’Ondara d’AECC. El servei estarà assistit per la treballadora social d’AECC, Nuria Martínez, un dijous de cada dos, en el Centre Social d’Ondara en horari de 9 a 14 hores. Les persones interessades poden sol·licitar cita prèvia en el telèfon 629274101. Demà dijous 27 de febrer comença a oferir-se aquest nou servei de recurs per a pacients oncològics a Ondara.

D’altra banda, la Regidora de Benestar Social, Mª Carmen Velázquez, ha anunciat que el dijous 12 de març s’oferirà una xerrada informativa sobre aquest servei. Serà a les 18 hores a la Casa de Cultura d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.