EL CENTRE D’INFORMACIÓ JUVENIL D’ONDARA ÉS PUNT DE FORMULACIÓ DE SOL·LICITUDS PER A LES AJUDES AL LLOGUER JOVE 2020

 INFOGRAFIA

Ondara, 26.02.20. L’Alcalde d’Ondara i responsable de l’àrea de Joventut, José Ramiro, acompanyat pel Tècnic de Joventut d’Ondara, Pedro Gil, han presentat el nou servei que presta, des d’ara, el Centre d’Informació Juvenil d’Ondara.

lloguer jove

El CIJ d’Ondara és punt de formulació de sol·licituds per a les ajudes al Lloguer Jove 2020, impulsades per la Vicepresidència Segona i Conselleria de Vivenda i Arquitectura Bioclimàtica de la Generalitat Valenciana. A fi de fer arribar aquestes ajudes a la ciutadania i fer-les més pròximes, des de GVA han donat la possibilitat que els Ajuntaments habiliten treballadors públics per a col·laborar amb les persones sol·licitants en la formulació de les seues sol·licituds. D’aquesta manera, el Tècnic de Joventut d’Ondara ha sigut habilitat per a tramitar des d’Ondara aquestes sol·licituds per a les Ajudes al Lloguer Jove 2020. En concret, se subvencionen els rebuts del lloguer de l’1 de gener al 31 de desembre de 2020, per als menors de 35 anys, amb una quantia de fins al 50% de la renda de lloguer.

El termini per a presentar les sol·licituds és del 27 de febrer al 31 de març 2020. Les persones interessades poden acudir al Centre d’Informació Juvenil d’Ondara (Casa de Cultura) de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. Poden obtenir més informació per correu (joventut@ondara.org ).

Les bases completes de les ajudes es poden consultar en la Guia Informativa de les Ajudes al Lloguer de Vivenda GVA:

Guía_informativa_de_las_ayudas_al_alquiler_de_viviendas_2020_Vcia

 

https://www.habitatge.gva.es/documents/20558636/169604985/Gu%C3%ADa_informativa_de_las_ayudas_al_alquiler_de_viviendas_2020_Vcia.pdf/

Publicado en Actualitat, Ajuntament.