LA PENYA TAURINA D’ONDARA REGALA A LA BIBLIOTECA MUNICIPAL UN EXEMPLAR DEL LLIBRE “TESORO BRAVO DEL MEDITERRÁNEO”

El llibre va ser presentat dijous passat en el marc d’una xerrada taurina

Ondara, 27.02.20. La Penya Taurina d’Ondara ha donat a la Biblioteca Municipal d’Ondara un exemplar de l’obra “Tesoro Bravo del Mediterráneo”, signat pel seu autor, Isaac Álvarez. La donació ha sigut realitzada a l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i al Regidor de Festes i Tradicions, Miguel Gomis, per part del president de la Penya Taurina d’Ondara, Paco Tormo, i d’un dels integrants de la Penya, Antonio Gómez. “Tesoro Bravo del Mediterráneo” és el primer llibre de la història dedicat a les ramaderies de l’àmbit Mediterrani, i des d’ara es pot consultar per tots els usuaris de la Biblioteca d’Ondara.

donacio llibre taurino (1)donacio llibre taurino (2)

Cal destacar que aquest llibre va ser presentat dijous passat 20 de febrer a la Casa de Cultura d’Ondara, en el marc d’una interessant xerrada taurina organitzada per la Penya Taurina d’Ondara, que va comptar amb més d’un centenar d’assistents. En la presentació van participar els ramaders David, d’Els Coves, i Bartolo, de la ramaderia La Paloma. L’acte va ser moderat per l’empresari taurí d’Art i Emoció, Javi González “Viza”,i va comptar també amb la participació de l’aficionat taurí Joan Cabrera i Javier Gómez, membre de l’Associació Cultural Taurina Joia Llevantina d’Ondara. A més, durant la jornada, Isaac Álvarez va presentar el seu llibre “Tesoro Bravo del Mediterráneo”.

xerrada taurina (1) xerrada taurina (2)

El Regidor de Festes i Tradicions d’Ondara, Miguel Gomis, va assistir a la presentació i va qualificar el llibre com “un gran treball sobre les ramaderies del nostre territori que cuiden fins al malcriament als seus animals i fan eterna la festa dels bous, més si cap en la nostra Joia Levantina”.

xerrada taurina (3)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.