El Programa d’Excel·lència per a desempleats d’Isra García se celebrarà a Ondara els dies 20, 21 i 22 febrer 2020

El Programa d’Excel·lència per a desempleats d’Isra García se celebrarà a Ondara els dies 20, 21 i 22 febrer 2020

PEIG3_ONDARA_V2

Es tracta d’un curs gratuït per a desempleats; una iniciativa sense ànim de lucre d’Isra García, l’objectiu de la qual és trobar ocupació en 60 dies.

Se celebrarà els dies 20, 21 i 22 de febrer en la Casa de Cultura d’Ondara

Les inscripcions es poden realitzar en https://programa-de-excelencia.com/

PEIG_1PEIG_2

*** Nota de premsa Isra García ***

Objectiu: trobar ocupació en menys de 2 mesos

Isra García, conegut consultor, especialista en màrqueting, negocis i transformació digital, llança la segona edició del seu Programa d’Excel·lència per a desempleats (PEIG), un ambiciós projecte la finalitat del qual és ajudar persones desempleades a trobar treball en 60 dies mitjançant la potenciació de les habilitats individuals de cada un d’ells.

En 2017, un moment crític per al mercat laboral espanyol, amb una taxa de desocupació de fins al 18,75% i més de 4,2 milions de persones en desocupació, va començar a gestar-se el Programa d’Excel·lència d’Isra García. Sent conscient d’aquesta situació i coincidint amb el seu 35 aniversari, a aquest emprenedor nat se li va ocórrer una idea altruista i revolucionària: “donar el millor de si a 25 persones que busquen treballar i no troben la forma de poder fer-ho”. L’èxit va ser aclaparador, 20 dels assistents van trobar treball en 60 dies, la qual cosa es tradueix en un 80% d’efectivitat.

PEIG 1PEIG 4

Avui en dia, encara hi ha més de 3,1 milions de persones en aquesta situació, dades que han impulsat a Isra García a posar en marxa aquesta segona edició. En aquesta ocasió, amb motiu del seu 36 aniversari, desenrotllarà una nova i optimitzada versió de PEIG que està recorrent 36 ciutats espanyoles.

Basant-se en l’enginy i la creativitat, aquest programa ininterrompudament i totalment gratuït de 3 dies de duració, busca que les persones puguen aconseguir l’excel·lència personal i professional a través de l’alt rendiment. L’objectiu és que els participants aprofundisquen en les seues àrees crítiques per a aconseguir així un canvi radical enfocat a desenrotllar les capacitats imprescindibles amb el fi últim de sobreeixir en el competitiu mercat laboral i, en definitiva, trobar treball.

Actualment, el programa ja ha passat amb èxit per 10 ciutats, impartint més de 500 hores de formació disruptiva a més de 200 participants. Els membres de PEIG ens sentim honrats, emocionats i orgullosos de saber que el 48% dels participants han aconseguit una ocupació en menys de 60 dies.

Tots aquells interessats poden consultar totes les dates i ubicacions en www.programa-de-excelencia.com

PER A PARTICIPAR EN PEIG, ÉS NECESSARI ESTAR DESEMPLEAT I SOL·LICITAR UNA CANDIDATURA A TRAVÉS DE LA WEB DEL PROGRAMA: https://programa-de-excelencia.com/accés/

Segons paraules del seu creador, Isra García: «És una injecció d’excel·lència personal i professional, mentalitat imparable, confiança, persuasió, superhàbits i alt rendiment. Es tracta d’un gran desafiament que espere marque els assistents com em va marcar el meu primer regal d’aniversari, un Skeletor d’He-Man». Alguns testimonis dels assistents a la primera edició de PEIG són els següents:

«El programa d’Excel·lència d’Isra és un programa que transforma vides. Em vaig inscriure rota i sense camí, però els 13 dies de treball intens, intern i extern, em va servir de guia i em va obrir la ment. El programa m’ha ajudat a seguir el meu camí. Isra és autèntic, inspirador i un motivador nat que t’arriba al cor i a la raó, arribant fins al fons del teu ser. Per a mi ha sigut una de les millors experiències de la meua vida que mai oblidaré”. Nuria Pendas.

«És com un tir a la raó. El programa t’impacta. Et penetra fins al cor». Sonia Roso.

«No sabria explicar tot allò que s’ha viscut, perquè cal fer-ho per a sentir-ho. Però si he d’explicar en breus paraules, diria que PEIG és un programa fora de qualsevol curs normal, totalment disruptiu i en el que treballares tots els plans del ser humà (físic, emocional, intel·lectual i espiritual). Pots avançar tot el que tu vullgues, ningú t’obliga a res, però està clar que no és apte per a vagues ni queixosos”. Carolina Romero.

PEIG 14

ISRA GARCÍA és Marketer. Consultor. Conferenciant. Autor. Educador. Especialista en negocis i transformació digital. Blogger. Podcaster. Emprenedor. Empresari. Isra és acció. En números: 55 clients, 48 negocis assessorats, 400 conferències, 3.900 articles, 26 projectes, autor de 7 llibres, 398 classes impartides, 6 empreses, 19 aventures, 26 experiments i moltíssims fracassos, més dels que es poden comptar. Tot açò fins al moment… Isra García és fundador d’IG (thisisig.com), Stand OUT Program Education, Inconformistas, Mapmakers, Guateque y Engage Worldwide. A més de col·laborar en empreses, startups, agències, ICOs i ONGs com Harbor Ithaka Wealth Management, Raptor Marketing, Cryptosolartech, Kryptobits, Envoy Token o Bridges for Music,. El seu últim projecte és aquest Programa d’Excel·lència.

*** Nota de premsa Isra García ***

Publicado en Actualitat, AFIC.