EL DILLUNS 3 DE FEBRER ES REOBRI LA PISCINA MUNICIPAL D’ONDARA

 

Ondara, 01.02.20. Segons ha informat l’empresa municipal SINMA, encarregada de la gestió de la piscina, a partir del dilluns 3 de febrer, es reobri la Piscina Municipal d’Ondara, després de la parada tècnica de les activitats a la piscina a causa dels desperfectes ocasionats pels forts vents del passat 21 de desembre 2019. Com ja s’ha informat anteriorment, s’ha estat treballant amb una solució per cobrir la coberta provisional mentre es prepara el canvi definitiu amb noves plaques de policarbonat.

Segons el Conseller Delegat de l’empresa SINMA, Francesc Giner, “l’aigua de la piscina està recuperant temperatura satisfactòriament i el proper dilluns ja obrirà la piscina oficialment”. El pròxim trimestre, l’empresa municipal SINMA compensarà el mes i mig que ha estat sense activitat la piscina, a totes i tots els que ja havien pagat aquest període.

Dilluns 3 de febrer: Bany lliure de les 8h. a 22h.

I a partir del dimarts 4 de febrer aniran progressivament reiniciant-se els cursos també.

Finalment des de l’empresa SINMA i des de l’Ajuntament d’Ondara es vol agrair públicament l’esforç i el treball de totes les persones implicades en la solució al problema, que han treballat des del dia següent estiguen de vacances o en festes de Nadal, i també la paciència i comprensió de les persones que fan ús de la piscina.

IMG-9212IMG-9213 IMG-9217IMG-9221 IMG-9225IMG-9224

Publicado en Actualitat, Ajuntament.