ACO sorprèn lliurant de forma personalitzada els regals de Sant Valentín * Nota premsa ACO

ACO sorprèn lliurant de forma personalitzada els regals de Sant Valentín

cartellalgutestima

L’Associació de Comerciants d’Ondara –ACO- prepara un Sant Valentín sorprenent i original; amb el lema “Algú t’estima” els regals que es compren en els comerç associats seran lliurats a les persones destinatàries el divendres 14 de febrer de forma original i amb una targeta personalitzada

Ondara 31.01.20. Els comerços d’Ondara s’han proposat que Sant Valentín siga una data de sorpreses a Ondara. D’aquesta manera animen els seus veïns i veïnes a comprar un regal a la seua parella, amics o familiars i l’associació se l’entregarà de forma personalitzada el dia 14 de febrer.

La campanya arrancarà l’1 de febrer de 2020 i els interessats podran fer la compra fins al dia 13 a la vesprada. Les condicions de la campanya són que l’import de l’obsequi siga igual o superior a 15€, que es compre en un comerç associat a ACO, que la ràdio d’entrega no supere els 5km d’Ondara, que no supere els 5kg i que s’òmpliga perfectament la targeta que trobaran en els negocis amb les dades de la persona destinatària. Qualsevol persona interessada trobarà tota la informació en el mateix comerç.

La presidenta d’ACO, Inma Peiró ha explicat que es tracta d’una iniciativa nova amb l’objectiu de fomentar la festivitat de Sant Valentín d’una forma original i divertida. Peiró ha explicat que els regals seran entregats a la direcció i franja horària que s’indique en la targeta a omplir i que la persona que ho entregue portarà posada una samarreta amb el missatge “Algú t’estima.”.

Finalment, la presidenta ha volgut animar a tots els veïns a participar en aquesta iniciativa amb què poden sorprendre no sols a la seua parella sinó també a amics, companys de treball o familiars. A més, ha subratllat, en realitzar la compra també entraran en un sorteig de dos sopars per a dues persones en un restaurant d’Ondara.

* Nota premsa ACO *

Publicado en Actualitat, Associacions.