COMENCEN A ONDARA LES REUNIONS DE LA MESA LOCAL DE TREBALL XARXA SALUT

xarxa salud ondara reunio

Ondara, 24.01.20. Aquesta setmana han començat a celebrar-se a Ondara les reunions de la Mesa Local de treball de Xarxa Salut, organitzades a través de la Regidoria de Sanitat (que dirigeix Mª Carmen Velázquez). La primera de les reunions, que es convocaran a partir d’ara mensualment, es va celebrar dilluns passat 20 de gener, i va comptar amb la participació de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, (President de la Mesa), i de la Regidora de Sanitat, Mª Carmen Velázquez.

En aquesta primera reunió es va acordar convocar la Mesa mensualment i es va posar en marxa l’avantprojecte d’un Pla d’Acció per a la Millora en salut dirigida als veïns i veïnes de la població d’Ondara. La Regidora de Sanitat, Mª Carmen Velázquez, va agrair la seua participació als components de la Mesa.

“Espai de Participació Ciutadana de Salut” és un espai de participació ciutadana referent a l’àmbit de la salut. Igual que existeix en altres àrees (festes, igualtat, cultura, etc), des de l’Ajuntament d’Ondara es persegueix l’objectiu de comptar amb una alta participació de persones i col·lectius vinculats, en aquest cas, amb un tema tan important i que afecta tots, com és la salut. Dins d’aquest nou espai participatiu s’emmarca la Mesa de Treball, que es reuneix des d’ara de forma periòdica per a impulsar accions relacionades amb la salut en la localitat, des de tots els punts de vista possibles.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.