CRÒNIQUES ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA JORNADA 18 GENER 2020

BENJAMINS

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 34-14 GATA

Tercera victòria consecutiva que obtenen els nostres benjamins que dona una idea de com estan millorant poc a poc. En aquest partit estigueren més encertats en les entrades a cistella realitzant un brillant primer quart (10-2) i tot i que el partit estigué igualat a partir del segon període, els ondarencs continuaren realitzant un bon joc de passes i controlaren el partit en tot moment.

Ara a millorar aspectes com el rebot i la defensa per a continuar en la seva formació.

ALEVÍ FEMENÍ

TAVERNES 29-30 EEM ONDARA

El darrer dissabte les alevines van viatjar a la localitat de Tavernes per disputar el segon partit de la lligueta IR. Aquest equip va quedar en una situació similar a la nostra en la primera volta. El partit va començar de cara per les locals, ficant un marcador de 10-2 en el primer quart. La reacció de les nostres no va apareixer fins el tercer quart on les alevines d’Ondara van fer un joc efectiu tant en defensa com en atac. A la mitja part el marcador reflexava un empat i els nervis de ambdos equips feien el joc poc vistós. L’últim quart va ser molt emocionant, ja què, les nostres perdien de 5 punts i van remuntar fins empatar a falta de dos minuts. L’equip local va posar la directa fent tres cistelles quasi seguides deixant el marcador quasi sentenciat. Però aquest aleví femení d’Ondara no té fi i amb menys d’un minut va capgirar el marcador fent un tir lliure a falta de sis segons per a la fi del partit amb un punt dalt. La segúent jugada de les locals no va arribar a bon terme i ens vàrem

endur la victòria. Bé, partit ajustat i emocionant que ens fa tindre més il.lsuió si cal per continuar millorant. Sempre amunt equip!.

ALEVÍ MASCULÍ

CB. OLIVA 46- 6 EEM ONDARA.

Diumenge de matí, i ens toca viatjar a Oliva amb 8 jugadors. Ja començàvem amb el partit perdut, però es que a més estàvem adormits. La primera part no vam saber defendre bé l’eixida de contraatac del rival, i teniem molt poc encert de cara a la cistella, el que va fer que en el marcador es veguera una diferencia de 32 a 6. En la segona part, els nostres van aconseguir despertar i amb un millor joc i una defensa més intensa, empatàvem la segona part a 19 punts, llàstma que aquests ja no contaren en el marcador. A seguir creixent!!

INFANTIL MASCULÍ

MARTÍNEZ VALLS 30- 63 EEM ONDARA.

Dissabte d’excursió a Ontinyent, per a jugar contra l’infantil blanc del Col·legi Martínez valls. Equip alt, fort e intens, que vam saber com parar amb una molt bona defensa, i grans lectures en atac. Aprofitant les avantages en el contraatac i les avantages en el joc interior agafant rebots ofensius molt important que aconseguint anotar en segones opcions.

Enhorabona a aquest equip que continua treballant dur per a poder competir a nivell en aquesta nova lliga.

IMG-20200118-WA0001IMG-20200118-WA0002 IMG-20200118-WA0000

INFANTIL MASCULÍ A

UPB GANDIA 61-39 EEM ONDARA

Partit disputat dissabte de vesprada davant un dels clars favorits a estar en les posicions de dalt de la lliga. Equip amb gran físic en la seua plantilla i jugadors determinants amb gran qualitat, però l’objectiu nostre era competir al màxim i posar les coses complicades. Comencen els nostres amb la primera cistella del partit però després costa molt fer una canasta en joc davant la defensa rival i ells ho aprofiten enlairant-se en el marcador en els dos primers quarts però tot i això l’equip esta en partit al finalitzar la primera part. Al començament de la segona part, els nostres juguen el bàsquet que ens tenen acostumats i amb l’encert cara a cistella que en aquest partit estava costant i molt durant tot el mateix, arribant a estar 6 punts per davall en el marcador a falta de dos quarts. En aquests últims, la falta de profunditat de banqueta junt amb el poc encert condemnen l’equip a la primera derrota d’aquesta segona fase. Continuarem treballant per mantenir la intensitat durant tot el partit i més encert davant aquests equips tan físics, a més de recuperar als lesionats per poder competir millor.

CADET FEMENÍ B

EEM ONDARA 53 – 51 CB GENOVÉS

Diumenge passat el cadet B va disputar en casa la seua primera jornada en aquesta segona fase de la temporada. Rebien al conjunt valencià de Genovés, el qual no havia tingut molts bons resultats en la primera fase. Les ondarenques van eixir adormides i això va fer que començaren a endarrerides en el marcador. Així i tot, uns bons 3r i 4t quarts, van fer que al descans el marcador es quedara igualat 22 a 22. Després l’encontre va seguir amb ràfegues de punts per part d’ambdós equips fins arribar al final de l’encontre empatades.

La prórroga va decidir el guanyador on el conjunt local, a pesar del nerviosisme del moment, va saber aguantar i treballar bé tant la defensa com l’atac.

CADET FEMENÍ A

CBJ ALCOI 59 – 35 EEM ONDARA

El passat dissabte el Cadet A es desplaçava a Alcoi per a disputar, a priori, un partit complicat. L’Alcoi venia de quedar segon en el seu grup i a més jugaven esta primera jornada en casa. Les ondarenques tenien 3 baixes en la plantilla i van haver de donar el màxim durant tot l’encontre. El partit va estar ben igualat llevat de dos quarts en els que la defensa de les d’Ondara feia aigües. La veritat és que era un partit guanyable i esperem, a la tornada, les d’Ondara puguen emportar-se la victòria i el basquetaverage.

JUNIOR MASCULÍ

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 74-67 BÀSQUET ALTEA

Molt bon partit el que jugaren els euips d´Ondara i Altea que demostraren perquè ocupen les posicions altes de la classificació. L´equip visitant presentà uns jugadors molt més alts que els nostres i entre ells destacà un que superava els 2 metres i fou complicadíssim de defendre prop de l´anella.

El partit estigué molt igualat en tot moment amb petits avantatges per a uns i per als altres. L´Altea dominava i anotava sota les anelles però els nostres jugadors responien amb ràpides penetracions individuals i amb un gran encert des del triple (12 n´aconseguiren) que al cap i a la fi fou el que permetré no perdre-li la cara al partit i arribar als 3 minuts finals igualats. En eixos minuts finals els ondarencs defeneren com mai, es feren forts sota l´anella (tasca que pareixia impossible per la diferència d´alçada) i amb un gran encert en atac realitzaren un parcial de 7-2 per endur-se la victòria.

Gran partit d´ambdós equips que fèu les delícies del nombrós públic que acudí al pavelló, tan local com visitant, que donà un ambient genial.

Jugaren i anotaren: Andreu, Alberto 5, Pau 28, Vicente 2, Arturo, Adrian 6, Rubén 14, Joan Crespo i Sergi 18.

Publicado en Esports.