AVANCEN A BON RITME LES OBRES DEL CIRCUIT PUMP TRACK EN PART DEL PARC TOSSALS

pumptrack obres (1)pumptrack obres (2)

En poques setmanes aquest circuit per a bicicletes, patins i patinets obrirà les seues portes al públic

Ondara, 16.01.20. Les obres per a la creació del pump-track (un circuit per a bicicletes, patins i patinets) en part del parc Tossals d’Ondara avancen a bon ritme. Els treballs ja han dotat de forma al projecte, amb la instal·lació de les corbes i muntanyetes, i la seua posterior capa asfàltica, faltant molt poc perquè aquest circuit puga ser ja utilitzat pels veïns i veïnes d’Ondara; sent una proposta d’oci i esportiva saludable, sobretot per a xiquets/tes i joves.

El circuit de pump-track s’està construint en un dels quadrants del Parc Tossals d’Ondara, on també es va a instal·lar un circuit d’exercicis de força i estirades (calistènia). En concret, aquesta actuació s’està executant en la part del parc Tossals que està en la confluència dels carrers Josep Grimalt Mauro i Enric Valor, en el cantó nord-oest del parc. Cal recordar que el projecte de pump-track i calistènia se sufraga amb càrrec als 75.000 euros dels pressuposts participatius 2018.

pumptrack obres (5)

Les obres del Pump-track estan consistint en la creació d’un circuit amb una longitud de 120 metres lineals, amb una superfície ocupada de 900 m². Les pendents del circuit es formen mitjançant l’aportació de llastos, i l’acabat de rodament del circuit s’està realitzant mitjançant asfaltat. L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, ha confirmat que les obres del pump-track estan a punt de culminar, i que en molt poques setmanes aquest circuit obrirà les seues portes al públic.

pumptrack obres (3)pumptrack obres (4)

D’altra banda, respecte al muntatge d’aparells i accessoris per al circuit de calistènia (que ocuparà una superfície de 200 m² al costat del pump-track), consistirà en la instal·lació de diversos aparells per a la pràctica d’aquesta disciplina mitjançant anelles, cordes, barres per a dominades, espatlera sueca, escala horitzontal, barres paral·leles americanes triples i barres per a mini-paral·leles.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.