LA PISCINA MUNICIPAL D’ONDARA ROMANDRÀ TANCADA FINS A NOU AVÍS PELS PROBLEMES CAUSATS AL DESEMBRE PEL VENT

SINMA està treballant des que es va tancar la instal·lació perquè puga obrir les seues portes amb total seguretat per als usuaris quan siga possible

Ondara, 15.01.20. La Piscina Municipal d’Ondara no es reobrirà de moment fins nou avís, mentre duren els treballs de reparació. L’Ajuntament d’Ondara, a través de l’empresa municipal SINMA (encarregada de la gestió de la piscina) està treballant des que es va tancar la instal·lació perquè puga obrir les seues portes amb total seguretat per als usuaris quan siga possible.

La piscina roman tancada i sense oferir servei després dels danys patits en la matinada del passat 22 de desembre 2019, per les fortes ratxes de vent que van superar els 100 km/h, i que van afectar tant la coberta de la piscina com a les portes de vidre dels laterals. Els danys a la instal·lació van ser greus i les tasques de reparació són més complicades d’allò que s’havia previst en un primer moment; a més de requerir materials i plaques de la coberta realitzades a mesura; amb els seus consegüents processos de contractació.

piscina obres (1)

Des de l’empresa municipal SINMA s’informa que tan prompte com com siga possible es reiniciaran les activitats, i per a això s’avisarà personalment als usuaris. Respecte a les classes de natació, es recuperaran quan siga possible o s’indicarà forma de reembossament si és procedent, quan torne a prestar servei la piscina.

Tant des de l’Ajuntament com des de l’empresa municipal es demana als usuaris comprensió i paciència, indicant que des del primer moment s’està treballant per a solucionar un problema de força major aliè a la seua gestió.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.