ES REPRÉN EL PROJECTE D’ALUMNAT ACTIU A L’IES XEBIC D’ONDARA; UN PROJECTE PIONER A LA COMARCA

ALUMNAT ACTIU IES XEBIC

Ondara, 14.01.20. Després de les vacances de Nadal, s’ha reprès el projecte de l’Alumnat Actiu a l’IES Xebic d’Ondara, que ja es duia a terme a Ondara des de la incorporació del tècnic de Joventut.

Aquest és un projecte pioner a la Marina Alta que ve desenvolupant-se a Ondara des del 2017 gràcies a la bona predisposició de l’IES Xebic i que va agafant cada vegada més sentit. En aquest projecte participen els delegats i les delegades de tots els cursos de l’IES Xebic, el tècnic de joventut de l’Ajuntament d’Ondara i el vicedirector de l’IES. Consisteix a donar veu als/les alumnes per tal que facen les seues propostes de cara a l’Ajuntament d’Ondara, al igual que també de cara al centre educatiu.

A més, des del Centre d’Informació Juvenil d’Ondara s’aprofita per tal de difondre activitats i propostes juvenils. Des que es du a terme aquesta acció s’ha incrementat el nombre de persones que participen en diferents activitats juvenils que s’organitzen des de l’Ajuntament o des de la Xarxa Jove Comarcal.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.