EL CENTRE D’INFORMACIÓ JUVENIL D’ONDARA, PUNT DE VENDA OFICIAL D’ENTRADES PER AL CONCERT D’SMOKING SOULS (1 FEBRER 2020 AL CARPA ROCK ONDARA)

CARTELL VENTA ENTRADES

Ondara, 27.11.19. A partir d’aquest divendres 29 de novembre, el Centre d’Informació Juvenil d’Ondara (ubicat a la Casa de Cultura d’Ondara) és punt de venta oficial d’entrades per al concert d’Smoking Souls a Ondara l’1 de febrer del 2020 al Carpa Rock.

Les entrades que es compren a la Casa de Cultura d’Ondara de forma anticipada tindran un preu fixe de 10 euros ( * preu especial per a les i els joves d’Ondara).

Des del Centre d’Informació Juvenil d’Ondara s’informa que pel que fa a l’accés de menors, les persones menors de 16 anys han d’anar acompanyades dels pares, mares, tutors o tutores legals amb entrada i els menors d’entre 16 i 18 anys han d’entrar amb una autorització signada pels pares, mares, tutors, tutores legals que estarà disponible al web www.smokingsouls.net a partir de gener.

Publicado en Actualitat, Cultura.