ONDARA ORGANITZA LES JORNADES DE TECNIFICACIÓ DE FUTBOL 8 DEL 23 DE DESEMBRE AL 3 DE GENER 2020

CAMPUS-NADAL-tecnificacio-2019

Van dirigides a les categories querubins, prebenjamins, benjamins i alevins

Ondara, 26.11.19. La Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, Mar Chesa, ha anunciat que l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara ha organitzat per a les vacances escolars d’aquest Nadal unes jornades de tecnificació de futbol 8, dirigides a les categories de querubins, prebenjamins, benjamins i alevins. Les jornades tindran lloc els dies 23, 27, i 30 de desembre de 2019 i 2 i 3 de gener de 2020, a les instal·lacions del Poliesportiu Municipal Vicent Zaragoza d’Ondara, en horari de 9 a 13:30 hores.

Les inscripcions es poden realitzar online a través de l’enllaç : https://forms.gle/jJ82cqiW9nW5DAK7A

Les jornades de tecnificació de futbol 8 comptaran amb els entrenadors i monitors titulats de l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara, i estan basades en els objectius tècnics específics de les categories a què van dirigides les jornades.

El cost de matrícula és de 50 euros per als alumnes de l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara, i 60 euros per a altres alumnes. S’inclou l’esmorzar, beguda i fruita; l’avaluació tècnica individual en finalitzar; el certificat i diploma de participació. Les places són limitades. Les inscripcions es poden realitzar fins al 16 de desembre 2019.

Publicado en Actualitat, Esports.