EL CONJUNT INFANTIL D’ONDARA, CAMPIÓ DE LA 1a FASE DE LA LLIGA INTERCLUB DE GIMNÀSTICA RÍTMICA

IMG_4034IMG_4025

Ondara, 28.10.19. El passat diumenge 27 d’octubre es va celebrar la primera fase de la Lliga Interclub a Altea. Les representants d’Ondara van ser: Emma Almiñana, Alma Llobell, Aina Server, Mireia Pons i Paula Vives, totes elles formen el conjunt infantil. Van realitzar dos passes amb el seu exercici de cèrcols, van tindre molts nervis per ser la primera vegada que competien amb l’aparell i conjunt, però van saber defensar la seua feina ben feta, aconseguint pujar al més alt del podi, proclamant-se campiones de la primera fase interclub en la seua categoria.

IMG_4027 IMG_4022

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona a les gimnastes ondarenques i a les seues entrenadores per aquest primer èxit de la temporada.

El pròxim diumenge 17 de novembre de vesprada es celebrarà a Ondara la segona fase d‘aquesta lliga, la qual estarà organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara.

image0IMG_4035 IMG_4019

Publicado en Actualitat, Esports.