CRÒNICA EQUIP INFANTIL B DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA – JORNADA 19 OCTUBRE 2019

Jornada 4. Infantil B Ondara – Oliva.

El quart partit de lliga de l’Infantil B ens enfrontava a un equip fort com és l’Oliva, a priori superior als nostres i això va fer que sortírem al camp sense cap pressió. El partit va començar amb domini visitant però sense crear cap perill real al nostre porter, destacant la gran actuació de la nostra zona defensiva durant tot el partit. Però al minut 23 arribaria el primer gol visitant amb un llançament des de fora de l’àrea impossible per a Marc Salort. Aquest gol va fer que els nostres s’activaren i van empatar el partit mitjançant una falta ràpida que va traure Pau al centre del camp, mentre els visitants protestaven, passada llarga perquè Lluís conduïra fins dins de l’àrea i creuara la pilota davant la sortida del porter. Primer gol del nostre equip a la Lliga. Amb aquest resultat ens vam anar al descans.
La segona part va començar igual que la primera amb un Oliva intentant-ho una i altra vegada fins que al minut 47 marcaren un gol d’estratègia. De nou aquest gol va despertar al nostre equip que després d’una bona pressió Mauro aconsegueix avançar-se al porter, regatejar i marcar a plaer l’empat a 2 al minut 53.
Des d’ací fins a l’acabament l’Oliva es va posar a l’atac deixant 3 jugadors dalt; van tindre alguna ocasió en què el nostre porter va estar molt encertat fins que, quan faltaven 3 minuts per acabar el partit,  l’Oliva va aconseguir marcar el tercer gol.
Gran partit dels nostres que van fer front a un dels grans de la Lliga i que, per esforç, van meréixer emportar-se un punt.
Cal destacar el treball de Mauro i Eric Joan, que van jugar contra xiquets 3 anys més grans que ells plantant cara en tot moment.
DSC_0005 DSC_0014
Publicado en Esports.