AMADEM DUU A TERME UNA DINÀMICA DE SENSIBILITZACIÓ A L’IES XEBIC SUBVENCIONADA PER LA REGIDORIA DE SANITAT D’ONDARA

IES-ONDARA.-10.10.19-1024x768 IES-ONDARA-768x1024 - copia

Ondara, 22.10.19. El passat 10 d’octubre, amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental, AMADEM (ONG per la Salut Mental de la Marina Alta) va estar a l’institut Xèbic d’Ondara per fer una dinàmica d’emocions amb l’alumnat del Cicle Formatiu d’Educació Infantil, que en un futur pròxim, seran les persones que han d’educar als més menuts del sistema educatiu i que es troben en la etapa més important i fràgil de la nostra vida, que es la de 0 a 6 anys.

IES-ONDARA.10.10.19-FOTO-GRUPO-984x470

El dit taller ha estat subvencionat íntegrament per la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mª Carmen Velázquez, dins del programa que té l’Ajuntament amb AMADEM (que també realitza assistència psicosocial en el Centre Social d’Ondara l’últim dilluns de cada mes).

Segons informa AMADEM, es va escollir el tema de la educació emocional perquè es una part de l’educació fonamental en la persona, i cada vegada més, les investigacions conclouen que “la Intel·ligència emocional” és la responsable del 80% de l’èxit en el treball, i sols un 20% del coeficient intel·lectual. Aquest tema va totalment lligat amb la temàtica escollida enguany per al “Dia Mundial de la Salut Mental” que s’ha centrat en la prevenció del suïcidi, amb el lema “Conect@ con la vida”. Perquè la educació emocional i la millor gestió de les emocions proporciona una major capacitat d’afrontament de situacions adverses i resolució de dificultats i reptes, degut a canvis adaptatius de les diferents etapes de la vida.

Publicado en Actualitat, Associacions.