ONDARA VA REALITZAR AHIR EL SORTEIG DELS MEMBRES DE LES MESES PER A LES ELECCIONS A CORTS GENERALS DEL 10 DE NOVEMBRE 2019

Ondara, 18.10.19. L’Ajuntament d’Ondara va celebrar ahir dijous 17 d’octubre una sessió extraordinària del Ple de la corporació Municipal, en la que s’ha realitzat el Sorteig dels membres de les Meses per a les Eleccions a Corts Generals del pròxim 10 de novembre 2019. Les persones triades en el sorteig seran notificades personalment en els pròxims dies:

sorteig meses eleccions 10N ondara

sorteig meses eleccions 10N ondara_01sorteig meses eleccions 10N ondara_02 sorteig meses eleccions 10N ondara_03sorteig meses eleccions 10N ondara_04 sorteig meses eleccions 10N ondara_05sorteig meses eleccions 10N ondara_06 sorteig meses eleccions 10N ondara_07

La resta de punts de l’ordre del dia han sigut les propostes per al reajustament d’anualitats del Pla Edificant; en concret, de l’actuació referent a la renovació de la impermeabilització de la coberta i reparació del sistema de desguàs de pluvials de l’IES Xebic, i a la reforma i millora integral de tot l’edifici dels anys 70 del CEIP Sanchis Guarner. Ambdós punts han sigut aprovats per unanimitat.

unanimitat

Publicado en Actualitat, Política.