L’AJUNTAMENT INSTAL·LA NOVES LLUMS LED PER A MILLORAR LA IL·LUMINACIÓ DEL TRINQUET MUNICIPAL D’ONDARA

llums trinquet (1) llums trinquet (2)

S’han passat de 12 a 24 els focus que il·luminen el trinquet, si bé l’alta eficiència de les lluminàries LED fa que el consum elèctric total siga un 50%menor que l’anterior, i s’ha aconseguit una il·luminació més uniforme

Ondara, 16.10.19. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la seua Regidoria de Manteniment d’Infraestructures, que dirigeix Miguel Gomis, ha dut a terme en les últimes setmanes la millora de les instal·lacions de la il·luminació del Trinquet Municipal. Les obres han consistit en el canvi de les anteriors lluminàries per noves llums led, i el reforç de tota la il·luminació d’aquesta instal·lació esportiva municipal, passant de 12 a 24 els focus que il·luminen el trinquet. Una actuació emmarcada dins del programa de manteniment dels edificis municipals d’Ondara.

Cal destacar que encara que s’han instal·lat més focus, l’alta eficiència de les lluminàries LED fa que el consum elèctric total siga menor que l’anterior, aproximadament del 50%, al mateix temps que el nivell d’il·luminació ha augmentat fins a més de 400 lux. També s’aconsegueix una il·luminació més uniforme, evitant-se zones d’ombra. Les lluminàries instal·lades són antireflexe, minimitzant les molèsties a jugadors i públic. A més, també s’han substituït les línies elèctriques que alimenten les lluminàries, modernitzant la conducció.

El Trinquet Municipal d’Ondara, que data de 1872, va ser rehabilitat completament en 2015, i en 2018 es va reformar de forma integral al Trinquet de Pilota Grossa (“trinquetet”). Té un ús molt intens, tant per part de l’Escola Municipal de Pilota, com del Club de Pilota Ondara i d’aficionats en general. Ara, es millora i es potencia el seu ús en els horaris amb menys llum natural, gràcies a aquesta intervenció per a millorar la seua il·luminació, que ha sigut sufragada per l’Ajuntament d’Ondara amb un cost de 12.642 euros i realitzada per una empresa especialitzada.

llums trinquet (3)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.