CRÒNIQUES ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA – JORNADA 12 OCTUBRE 2019

IMG-20191016-WA0006IMG-20191016-WA0007

IMG-20191001-WA0019

TEMPORADA 2019/2020

ALEVÍ FEMENÍ

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 30-24 DÉNIA

El darrer cap de setmana vàrem disputar el primer partit de la lligueta IR en categoria aleví.

El partit va començar molt igualat tant en joc com en marcador. Va ser en l’inici de la segona part quan el joc de les nostres va ser més fluït, fent un bon joc. Les jugadores de Dénia van fer tot el possible per acostar-se en el marcador però la mala sort i la defensa de les ondarenques no ho va fer possible.

Bé, primer partit i prou bones sensacions en intensitat però amb molta feina per davant en quant a joc i organització en el camp.

ALEVÍ MASCULÍ

EEM ONDARA 51- 10 PAIDOS DÉNIA

Primer partit de lliga amb prou baixes per lesió, però molt bones sensacions. L’equip tingué una gran intensitat defensiva i degut als contraatacs ràpids van fer impossible al rival seguir el nostre ritme de partit. Enhorabona als jugadors i a seguir treballant en aquesta línia.

IMG-20191016-WA0005 IMG-20191001-WA0016

INFANTIL MASCULÍ B

EEM ONDARA 33- 23 C.B. PEGO

Primer partit de la lliga molt igualat durant tota la primera part, perdent d’ú en el marcador al descans. No es fins la segona part quan comencem a defendre encara amb més ganes remuntant 7 punts en el quint quart del partit i deixant a l’equip rival sense fer una cistella en tot eixe temps. Després dos triples consecutius ens donaren l’avantatge que vam mantindre fins el final del partit.

INFANTIL MASCULÍ A

EEM ONDARA 72-31 DÉNIA BÀSQUET 06

L’infantil masculí A ha guanyat per 72-31 al Dénia Bàsquet 06 en el primer partit de la temporada. A pesar del resultat final, la primera part estigué molt igualada amb alternança en el marcador i on regnava la igualtat. Els nostres no estaven jugant massa còmodes en atac on faltava fluïdesa en moviments i en defensa faltava més intensitat y menys errades de concentració que permeteren cistelles fàcils. A la segona part, vàrem aconseguir imposar el nostre ritme i amb una defensa molt més sòlida ens va permetre anotar més fàcil. L’equip comença bé però encara queda molt per millorar.

CADET FEMENÍ B

ESCOLES ESPORTIVES GATA 0 – 40 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA B

El passat dissabte 12 d’octubre el nostre cadet femení B, composat per jugadores de primer any i jugadores de categoria infantil, començà la lliga amb bon peu. El Gata era un rival nou en aquesta categoria degut a que era un equip de nova creació. Les nostres aprofitaren per treballar conceptes dels entrenaments i agafar motivació per a els següents partits.

CADET FEMENÍ A

CB DÉNIA 54 – 14 E.E. ONDARA A

El cadet femení A no va tindre tanta sort en l’enfrontament del cap de setmana perquè debutaven en la lliga front al possiblement el rival més complicat de tots. La derrota va anar marcada per la falta d’intensitat i encert de cara a la cistella. Hi ha feina per davant, sobre tot de motivació, que esperem arribe el més prompte possible a les nostres jugadores.

JUNIOR MASCULÍ

E.E. ONDARA 61- 41 C.B.TERRALFAS B

L’equip junior començà la temporada 19/20 amb una clara victòria gràcies, en gran mesura, a un bon nivell defensiu i a la gran milora de la circulació de baló en atac que els permeté tirs còmodes.

El primer quart començà igualat degut a la gran superioritat d’alçada del Terralfas sota les anelles (18-14). Fou al segon quart on els nostres augmentaren la defensa i deixaren als visitants en tan sols 5 punts anotats (31-19).

Al tercer quart, els d’Alfàs començaren amb força per capgirar el marcador però els 3 triples anotats pels d’Ondara frenaren la reacció (49-38). Finalment, a l’últim quart els ondarencs arribaren més frescos i tornaren a deixar a l’Alfas en únicament 3 punts i un resultat final de 61-41.

Per Ondara jugaren i anotaren: Andreu 2, Alberto 2, Joan Soler, Genís 18, Vicente 15, Arturo 5, Adrian 11 i Sergi 8.

Publicado en Esports.