Nota de premsa Ciutadans Ondara: Ciutadans d’Ondara dóna suport a la reivindicació veïnal perquè el parc dels Tossals siga un pulmó verd

ciudadanos

* Nota de premsa enviada per Ciutadans Ondara * :

Ciutadans d’Ondara dóna suport a la reivindicació veïnal perquè el parc dels Tossals siga un pulmó verd

• Joan Costa es reuneix amb l´Associació de veïns del Pla Parcial Tossals “per a escoltar les seues reivindicacions”

Ondara, dijous 10 d’octubre 2019. El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament d’Ondara, Joan Costa, i la directiva local de Cs, han mostrat el seu suport a la reivindicació de L’Associació de Veïns del Pla Parcial Tossals perquè el parc dels Tossals siga un pulmó verd per a la ciutat. Després d’una trobada celebrada amb aquest col·lectiu, Costa ha assegurat que “sempre han anat a l’Ajuntament a solucionar les coses des d’un punt de vista constructiu, pacífic i aportant projectes, encara que mai se’ls ha escoltat”.

Segons Costa, els veïns estan d’acord que aqueixa zona s’habilite com a zona verda “però no estan per la labor que, a part del Centre de Dia, es cree un circuit d’iniciació a la bicicleta i al patinatge i el parc Calistenia al costat del recinte de Pipican, que ja tenen compartit amb la zona del parc de cotxes de la grua municipal, que teòricament és temporal”. Els veïns de la zona han mantingut que aquests parcs a l’aire lliure “atrauen a molta gent jove a hores inapropiades per a una zona residencial com aquesta”, ha afegit.

Joan Costa ha defensat la cerca d’una solució consensuada entre veïns i Ajuntament. “Sempre ha d’haver-hi punts mitjans. Sabem que cadascun defensa el seu territori, però ha d’haver-hi enteniment, reunions i sobretot ganes de voler solucionar les diferències», ha afegit.

En aquest sentit, el portaveu de Ciutadans s’ha mostrat disposat a «buscar de solucions i evitar els enfrontaments. Des del Grup municipal de Cs mediarem per a vetlar perquè es compleixen les demandes dels veïns».


* Nota de prensa enviada por Ciutadans Ondara * :

Ciudadanos de Ondara apoya la reivindicación vecinal para que el parque dels Tossals sea un pulmón verde

Joan Costa se reúne con l´Associació de veïns del Pla Parcial Tossals “para escuchar sus reivindicaciones”

Ondara, jueves 10 de octubre 2019. El portavoz de Ciudadanos (Cs) en el Ayuntamiento de Ondara, Joan Costa, y la directiva local de Cs, han mostrado su apoyo a la reivindicación de L’Associació de Veïns del Pla Parcial Tossals para que el parque dels Tossals sea un pulmón verde para la ciudad.

Tras un encuentro celebrado con este colectivo, Costa ha asegurado que “siempre han ido al Ayuntamiento a solucionar las cosas desde un punto de vista constructivo, pacífico y aportando proyectos, aunque nunca se les ha escuchado”.

Según Costa, los vecinos están de acuerdo en que esa zona se habilite como zona verde “pero no están por la labor de que, aparte del Centro de Día, se cree un circuito de iniciación a la bicicleta y al patinaje y el parque Calistenia junto al recinto de Pipican, que ya tienen compartido con la zona del parque de coches de la grúa municipal, que teóricamente es temporal”. Los vecinos de la zona han mantenido que estos parques al aire libre “atraen a mucha gente joven a horas inapropiadas para una zona residencial como ésta”, ha añadido.

Joan Costa ha defendido la búsqueda de una solución consensuada entre vecinos y Ayuntamiento. “Siempre debe haber puntos medios. Sabemos que cada uno defiende su territorio, pero debe haber entendimiento, reuniones y sobre todo ganas de querer solucionar las diferencias», ha añadido.

En este sentido, el portavoz de Ciudadanos se ha mostrado dispuesto a «buscar de soluciones y evitar los enfrentamientos. Desde el Grupo municipal de Cs mediaremos para velar porque se cumplan las demandas de los vecinos».

Publicado en Actualitat, Política.