LA REGIDORA DE EDUCACIÓ D’ONDARA PARTICIPA EN EL PLE DE LA JUNTA RECTORA DE LA UNED DE DÉNIA

junta rectora uned

Ondara recolza la tasca de la UNED i col·labora activament amb la UNED per mitjà de tallers als centres educatius

Ondara, 25.09.19. El Centre Associat de la UNED a Dénia va celebrar ahir la reunió del ple de la Junta Rectora, un acte a què va assistir, entre altres regidors/es i alcaldes de la comarca, la Regidora d’Educació i d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, Mar Chesa, la qual ha recalcat que Ondara «recolza la tasca que fa la UNED» i «col·labora activament amb la UNED per mitjà de tallers d’educació i co-educació als centres educatius ondarencs».

En el ple de la Junta Rectora de la UNED, celebrat ahir a la Casa de Cultura de Dénia, la seua directora, Raquel Martí, ha destacat l’àmplia oferta que ofereix la seu deniera, amb 28 graus, màsters i cursos de extensió universitària, recalcant que fins al 23 d’octubre continua oberta la matrícula d’aquest curs. Va incidir també en les estretors que ofereix l’actual centre, a la Casa Municipal de Cultura de Dénia, per la qual cosa ha demanat a l’Ajuntament de Dénia nous espais.

La sessió ha estat presidida per la diputada provincial de Cultura i Transparència, Julia Parra, i ha comptat amb la presència del vicerector de Centres Associats, D. Jesús d’Andrés Sanz, així com de la Directora del C.A. UNED Dénia, Sra Raquel Martí. També hi han assistit l’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt; el regidor d’Hisenda de Dénia, Paco Roselló; la regidora d’Educació de Benidorm, Mª Teresa Moreno; la regidora d’Educació de Xàbia, Montse Villaverde; la regidora d’Educació de Dénia, Melani Ivars; l’alcalde de Benissa, Arturo Poquet; l’alcalde del Verger, Ximo Coll; el regidor de Cultura del Verger, Miguel Pou; la regidora de Dona i Igualtat, Turisme i Joventut de Gata de Gorgos, Neus Mulet; el regidor de Cultura de La Nucia, Pedro Lloret; la regidora d’Educació i Esports d’Ondara, Mar Chesa; el regidor de Medi Ambient de Teulada-Moraira, Carlos Martínez; la regidora d’Educació de l’Alfàs del Pi, Dolors G. Albero; l’alcalde de Pedreguer, Sergi Ferrús; el diputat provincial Óscar Mengual; el secretari del C.A. UNED Dénia, Jaume Tortosa, així com els representants d’estudiants i professorat i coordinadors del centre.

Entre d’altres punts de l’ordre del dia, s’ha informat sobre els comptes auditats de l’exercici 2018, l’avanç de liquidació de l’exercici 2019 i s’ha presentat el pressupost de l’exercici 2020 per a les tres seus, que és d’1.216.628,52 euros. Durant la reunió, la directora de la UNED de Dénia, Raquel Martí ha exposat les principals activitats i iniciatives que s’han dut a terme al llarg de l’últim any, tant en ensenyaments reglats com en aquelles altres l’objectiu és apropar la cultura i el coneixement a la ciutadania. El vicerector de Centres Associats, Jesús Andrés Sanz, ha agraït al C.A. UNED Dénia el seu compromís amb l’entorn social i el seu bon fer, ja que per quart any consecutiu ha obtingut l’informe positiu de la IGAE. “La directora ha presentat un informe exhaustiu que explica les múltiples activitats que desenvolupa el centre, no solament a Dénia sinó en tots els municipis que formen part de la Junta Rectora”.

Publicado en Actualitat, Associacions.