MÉS DE 60 PERSONES ES DIVERTEIXEN RESOLENT L’ESCAPE ROOM D’ONDARA

escape room ondara (2) escape room ondara (3)

És la primera vegada que s’organitza un esdeveniment d’aquestes característiques a Ondara

Ondara, 23.09.19. Dissabte passat 21 de setembre, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ondara (que està dirigida per l’Alcalde, José Ramiro), va organitzar per primera vegada una Escape Room a Ondara, sota el títol de “Sherlock i el cas del quadre”, amb la col·laboració de la Diputació Provincial d’Alacant.

escape (1)escape (2) escape (3) escape (4)

Durant tot el matí del dissabte, un total de 64 persones van participar en aquesta divertida activitat i van resoldre el misteri gràcies a les pistes que s’havien col·locat estratègicament en la sala d’actes de la Casa de Cultura d’Ondara. Els participants van qualificar l’experiència com molt entretinguda i divertida; en ella, es van convertir en Sherlock Holmes per a resoldre un assassinat. En total, van participar en la “Escape Room” de la Regidoria de Joventut vuit grups de 8 persones cadascun; d’ells, un grup va ser d’adults; un altre de 15 a 16 anys, i la resta de 12 a 14 anys. Cada grup havia de resoldre el misteri en 20 minuts, i per a això van comptar amb l’ajuda de dos monitors.

escape room ondara (1)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.