L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA ARREPLEGARÀ AQUEST DISSABTE 21 DE SETEMBRE A VALÈNCIA 10 TROFEUS AUTONÒMICS DELS JECV

Els equips guanyadors dels “XXXVII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” rebran els seus trofeus el pròxim dissabte 21 de setembre, en la gran festa de la pilota valenciana

Ondara, 19.09.19. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara assistirà aquest dissabte 21 de setembre a València a la celebració del “XXVIII Dia de la Pilota Valenciana”. Dins del programa del “XXVIII Dia de la Pilota Valenciana” que se celebra aquesta setmana a la ciutat de València, concretament el dissabte 21 de setembre, en el saló d’actes del Centre Cultural i Esportiu de la Petxina de València hi ha un lloc molt destacat per a les principals promeses del nostre esport autòcton. Es lliuraran els trofeus (als tres primers classificats), als millors equips de les fases finals Autonòmiques dels “XXXVII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” en les diferents modalitats; one wall, frontó valencià, galotxa, galotxetes, raspall, llargues i escala i corda. En total estaran representades 33 escoles (22 escoles de la província de València, 7 escoles de la província d’Alacant i 3 escoles de la província de Castelló) en aquest lliurament de trofeus, on acudiran acompanyats dels seus monitors i autoritats de les seues localitats.

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, entrenada per Juanma Garrigo i Néstor Portes, serà una de què més trofeus alçarà, ja que va aconseguir un total de 10 trofeus autonòmics en la passada temporada 2018-2019:

  • L’equip Benjamí d’Ondara arreplega tres trofeus. Aquest equip és el campió autonòmic en la modalitat de llargues, i subcampió en raspall, i escala i corda.

  • L’equip Aleví d’Ondara arreplega cinc trofeus; és campió en Escala i corda i en Llargues; i subcampió en Raspall, Galotxa i Frontó.

  • L’equip Infantil és subcampió autonòmic en la modalitat de Llargues.

  • L’equip Cadet d’Ondara és el subcampió autonòmic en Raspall.

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara es posarà a disposició de l’Escola Municipal de Pilota un autobús per a acudir aquest dissabte a València a arreplegar els trofeus. La Regidora d’Esports, Mar Chesa, assistirà també a València al lliurament de trofeus, donant el seu suport als membres de l’Escola Municipal de Pilota.

*Foto Arxiu Dia de la Pilota 2018 - Lliurament trofeus Llargues*

*Foto Arxiu Dia de la Pilota 2018 – Lliurament trofeus Llargues*

Publicado en Actualitat, Esports.