LA II CURSA SOLIDÀRIA D’ONDARA A BENEFICI DE l’AECC SE CELEBRARÀ EL DIUMENGE 20 D’OCTUBRE 2019

  • Hi haurà un circuit urbà de 4,5 km pel Pla Parcial Tossals per a caminants i de 6 km per a corredors

  • En el patrocini de la cursa col·laboren més de 160 empreses locals i comarcals

Ondara, 10.09.19. Aquest matí ha sigut presentada a la Casa de Cultura d’Ondara la II Cursa Solidària a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, que se celebrarà a Ondara el diumenge 20 d’octubre de 2019, organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara i la Junta Local de l’AECC, amb la col·laboració del Club d’Atletisme d’Ondara. En la presentació de l’esdeveniment esportiu solidari han participat l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; la Regidora d’Esports, Mar Chesa; el representant del Club d’Atletisme d’Ondara, Pep Giner; i la presidenta de la Junta Local d’Ondara de l’AECC, Mª Carmen Bisquert.

presentacio cursa solidaria (1)

La Regidora d’Esports, Mar Chesa, ha agraït el gran esforç realitzat per la Junta Local de l’AECC en l’organització de la cursa, així com ha expressat el seu agraïment a totes les persones que col·laboren, tant negocis i empreses, com inscrits per a participar en la cursa. Ha destacat la col·laboració en l’organització del Club d’Atletisme d’Ondara, i ha recordat que en la primera edició d’aquesta carrera solidària, celebrada en 2018, es va aconseguir una gran participació, i es va aconseguir recaptar 5.120 euros a favor de l’AECC. Enguany, s’espera consolidar la cursa i aconseguir novament una alta assistència; per a això, s’ha fet una crida a la solidaritat, ja que tota la recaptació que s’aconseguisca en aquest esdeveniment esportiu, es destinarà íntegrament a l’AECC per a la investigació de la lluita contra el càncer. Mar Chesa ha agraït col·laboració de Policia Local, Protecció Civil, i Ondara Custom Club en la celebració de la cursa.

Cursa Solidària AECC Ondara 2019 capçalera_01

La Junta Local d’AECC s’ha bolcat en l’esdeveniment i ha aconseguit la col·laboració, mitjançant patrocini, de més 160 empreses locals i comarcals, que han posat el seu granet d’arena i contribuït econòmicament en la cursa solidària. La presidenta de la Junta Local, Mª Carmen Bisquert, ha agraït a tots ells la seua aportació i ha animat a la ciutadania a inscriure’s i participar en la carrera solidària. Ha recalcat l’agraïment a la Regidoria d’Esports i al Club d’Atletisme d’Ondara per possibilitar que la cursa siga una realitat, mostrant la seua esperança en què siga novament un èxit i se superen els mil participants.

Les inscripcions es poden realitzar des d’ara en la web de www.somesport.com , i també de forma presencial en tres negocis locals: Calçats Dora, Amadeo i Allianz Seguros. El preu de la inscripció, 5 euros, es destinarà a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

Segons ha detallat el representant del Club d’Atletisme, Pep Giner, l’eixida de la II Cursa Solidària d’Ondara serà a les 10 hores del diumenge 20 d’octubre des del Centre Social d’Ondara; l’arribada també serà al Centre Social. Abans, a les 9:30 hores, hi haurà un escalfament a base de zumba i balls per a animar la cursa. Enguany, s’ha canviat el recorregut; seran 4.500 metres de recorregut per circuit urbà per a caminants, mentre que per a corredors el recorregut s’augmenta fins als 6 km. La cursa transcorrerà pel pla parcial Tossals, amb un traçat diferent del de l’any passat.

Des de l’organització s’ha animat a la ciutadania d’Ondara i de la comarca a participar en aquesta iniciativa de caràcter solidari.

Publicado en Actualitat, Esports.