L’ÈXIT DEL SONAFILM D’ONDARA PROPÍCIA LA CONTINUÏTAT DEL FESTIVAL AMB UNA SEGONA EDICIÓ

Ondara, 03.09.19. Dissabte passat 31 d’agost es va celebrar la 1a edició del festival Sonafilm – Festival de Música de Cine d’Ondara, amb un concert de música de cine dedicat a l’obra de John Williams i Hans Zimmer; un espectacular esdeveniment musical a càrrec de la Universal Symphony Orchestra (dirigida per José Martínez Colomina), que va aconseguir omplir de gom a gom la Plaça de Bous d’Ondara, a la que van acudir espectadors de totes les edats, tant d’Ondara, com de la comarca, i també moltes persones que passaven les seues vacances a la Marina Alta.

sonafilm (11)sonafilm (12) sonafilm (13) sonafilm (14)

El Sonafilm, organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, va ser tot un èxit tant de públic com de crítica, i, segons han confirmat l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Regidora de Cultura, Raquel Mengual, la gran resposta i la satisfacció del públic amb aquest concert han propiciat que ja s’estiga pensant a repetir el format i donar continuïtat al Sonafilm amb una nova edició, l’any que ve, del Festival de Música de Cine d’Ondara.

sonafilm (7)sonafilm (8) sonafilm (9)sonafilm (10)

La Universal Symphony Orchestra, integrada per 65 músics professionals, va oferir un meravellós concert en un emplaçament amb una magnífica acústica (com és la Plaça de Bous d’Ondara) on va interpretar diverses de les peces més conegudes de dos dels compositors més famosos hui en dia en el món de la música de cine: John Williams i Hans Zimmer. El programa va ser el següent; la primera part va comptar amb la interpretació de La Roca – Hans Zimmer (6:00), Jurassic Park – John Williams (11:30), Pearl Harbor – Hans Zimmer (5:30), Indiana Jones – John Williams (5:00), El Caballero Oscuro – Hans Zimmer (9:00) i Star Wars – Main Title – John Williams (6:00). La segunda parte, interpretaron Gladiator – Hans Zimmer (6:30), La Lista de Schindler – John Williams (4:30), Piratas del Caribe – Hans Zimmer (6:30), Memorias de una Geisha – John Williams (5:30), El Hombre de Acero – Hans Zimmer (10:00) i Superman – March – John Williams (4:20). El concert va tindre 2 temes addicionals en finalitzar, que la Universal Symphony Orchestra va interpretar com a “bises”: la peça ‘Chevaliers de Sangreal, de Hans Zimmer (acompanyats d’un nodrit Cor de xiquets i xiquetes de l’Escola de Música CODA) i ‘La Marcha Imperial – Star Wars” de John Williams, (que va comptar amb sorprenent animació, amb diverses persones caracteritzades com a personatges de la saga Star Wars, entre elles Darth Vader, i amb un espectacle amb “sabres làsers” en els violins).

sonafilm (1)sonafilm (2) sonafilm (3)sonafilm (4)

Des de l’Ajuntament d’Ondara s’ha agraït al públic la seua assistència a aquest concert, i a la Universal Symphony Orchestra la seua magnífica interpretació per a acostar la música simfònica a tots els públics amb aquest vistós espectacle. Cal destacar que part de la recaptació del Sonafilm va ser per a l’AECC (Associació Espanyola contra el càncer) de la Marina Alta.

sonafilm (5)sonafilm (6)

Publicado en Actualitat, Cultura.