LA II CURSA SOLIDÀRIA D’ONDARA A BENEFICI DE l’AECC SE CELEBRARÀ EL 20 D’OCTUBRE 2019

La II Cursa Solidària d’Ondara a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer se celebrarà a Ondara el diumenge 20 d’octubre de 2019, organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara i la Junta Local de l’AECC, amb la col·laboració del Club d’Atletisme d’Ondara, segons ha anunciat la Regidora d’Esports, Mar Chesa.

Al igual que l’any passat, es farà per a caminants i corredors, i les inscripcions es podran efectuar pròximament en la web de www.somesport.com .

En 2018 es van aconseguir recaptar un total de 5.120 euros en aquest esdeveniment solidari, que van ser destinats per a la lluita contra el càncer. Enguany es tornarà a repetir aquesta proposta saludable i solidària, que serà presentada oficialment en unes setmanes, i pròximament es podrà també realitzar la inscripció online.

* Foto cursa solidària 2018*

recaptacio per AECC (4)

Publicado en Actualitat, Esports.