EL FESTIVAL MÚSICA DE CINE “SONAFILM” PORTARÀ A LA PLAÇA DE BOUS D’ONDARA LES BANDES SONORES DE RECONEGUDES PEL·LÍCULES INTERPRETADES PER LA UNIVERSAL SYMPHONY ORCHESTRA EL 31 D’AGOST

CARTELL SONAFILM OFICIAL-01

S’oferirà un espectacular concert amb la millor música de John Williams & Hans Zimmer, amb música de pel·lícules com La Roca, Jurassic Park, Pearl Harbor, Indiana Jones, El Caballero Oscuro Renace, Star Wars, Gladiator, La Lista de Schindler, Piratas del Caribe, Memorias de una Geisha, El Hombre de Acero, i Superman

Ondara, 07.08.19. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara ha recordat que ja estan a la venda les entrades per a “Sonafilm”, el primer festival de música de cine d’Ondara, que se celebrarà el dissabte 31 d’agost a les 23 hores a la Plaça de Bous d’Ondara, amb un impressionant concert a càrrec de la Universal Symphony Orchestra.

sonafilm 31 agost ondara (1)

Les entrades es poden adquirir on line en www.sonafilm.com . També es poden adquirir a la Casa de Cultura d’Ondara; a l’Associació Espanyola Contra el Càncer comarcal, a Ca’l Nay (Beniarbeig) i a Biblioteca Municipal de Beniarbeig. A més, molt prompte es podran adquirir les entrades també al Centre Comercial Portal de la Marina, on estaran disponibles del 16 al 30 d’agost (horari de venda; d’11 a 14 hores i de 18 a 21 hores). Cal destacar que part de la recaptació per la venda de les entrades anirà destinada a benefici de l’AECC Comarcal de la Marina Alta.

Sonafilm comptarà amb la interpretació de més de 60 músics, amb la millor música de John Williams & Hans Zimmer en concert. Seran més de 2 hores de concert (amb música de reconegudes pel·lícules de cine, com La Roca, Jurassic Park, Pearl Harbor, Indiana Jones, El Caballero Oscuro Renace, Star Wars, Gladiator, La Lista de Schindler, Piratas del Caribe, Memorias de una Geisha, El Hombre de Acero, Superman March), amb una espectacular posada en escena, i amb sorprenent animació. L’esdeveniment compta amb la col·laboració de l’AECC, Aljub Music, Wattussi Branding & Events, Gräfic Hugoginer.com i Ocean Medio.

La Universal Symphony Orchestra està composta per 65 músics professionals de la Comunitat Valenciana, i ha actuat en els millors i més coneguts auditoris d’àmbit nacional. El concert que oferirà la Universal Symphony Orchestra el 31 d’agost a la plaça de Bous d’Ondara està pensat per a tots els públics, perquè és música de bandes sonores de cine molt conegudes, dels compositors John Williams & Hans Zimmer. En concret, la primera part del programa comptarà amb la música de La Roca, Jurassic Park, Pearl Harbor, Indiana Jones, Batman Begins, i Star Wars. La segona part del concert, s’interpretaran els temes principals de Gladiator, La Lista de Schindler, Piratas del Caribe, Memorias de una Geisha, Hombre de Acero, i Superman.

Més informació de l’esdeveniment i venda d’entrades en: www.sonafilm.com

Publicado en Actualitat, Cultura.