FINS AL 19 DE SETEMBRE ESTARÀ OBERTA LA INSCRIPCIÓ PER A LA VINTENA DE CURSOS QUE OFERTA ONDARA PER A L’ANUALITAT 2019-2020

diptico_revisar_2 diptico_revisar_2

La principal novetat serà la dansa del ventre per a mares i bebés

Ondara, 06.08.19. La Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual, ha donat a conèixer la nova oferta de cursos projectats per l’Ajuntament per a l’anualitat 2019-2020. El termini d’inscripció estarà obert del 19 d’agost al 19 de setembre de 2019 a la Casa de Cultura. Es tracta d’una vintena de cursos de molt variada temàtica. Començaran a l’octubre, i estan organitzats per les Regidories de Cultura i Esports de l’Ajuntament d’Ondara. La novetat d’enguany és l’oferta de dansa del ventre per a mares i bebés. Es consoliden els cursos que s’han oferit en passades edicions, de pound fit, escola de teatre i batucada infantil.

En la temàtica de balls, enguany s’ofereixen tres grups de dansa popular: de 6 a 11 anys, per a principiants (a partir de 12 anys) i per a iniciats; un grup de danses del món; sevillanes (nivell iniciació i Nivell Avançat), flamenc, dansa del ventre (amb la novetat també per a mares i bebés), zumba (en horaris de matí i vesprada), i pound-fit (la novetat de l’any passat que enguany es torna a oferir donat el seu èxit, en horari de matí i vesprada). A més, es torna a posar en marxa l’Escola Municipal de Teatre, amb tres grups: infantil (de 5 a 12 anys), jove (de 13 a 18 anys) i adults. També, de nou, s’oferirà la Batucada Infantil.

Els interessats a posar-se en forma podran apuntar-se en cursos d’hatha-ioga, gimnàstica de manteniment, i Pilates (en tres grups: Pilates-Fitness; Pilates, i Pilates Recuperació). S’ofereix també el curs de mindfulness, inteligència emocional i ferramentes de coaching. En l’apartat de llengües, s’impartiran tres nivells de valencià (elemental, mitjà i superior), i llengua dels signes. Quant a altres matèries, s’oferiran cursos de boixets i fotografia digital en quatre nivells (inicial, mitjà II, mitjà, i mitjà II-avançat).

Per a realitzar cadascú dels cursos, el requisit és que hi haja un mínim de 10 persones inscrites. Per a més informació sobre els cursos, el preu i els horaris, es pot acudir a la Casa de Cultura. Les inscripcions es realitzaran del 19 d’agost al 19 de setembre de 2019 a la Casa de Cultura d’Ondara. Aportant el carnet jove, es comptarà amb un 10% de descompte en la matrícula de qualsevol curs. La inscripció per als cursos comporta el pagament del curs, i no s’acceptarà la devolució del mateix.

Publicado en Actualitat, Cultura.