SINMA ONDARA INFORMA SOBRE EL SERVEI DE RECOLLIDA DE FEM I NETEJA VIÀRIA DURANT LA SETMANA DE FESTES DE SANT JAUME 2019

MAPA-recollida-sant-jaume-

Des de l’empresa municipal SINMA, encarregada del servei de recollida de fem i neteja viària d’Ondara, s’informa que amb motiu de les Festes Populars de Sant Jaume 2019, el servei de recollida de fem es realitzarà a partir de les 5 hores, tots els dies de la setmana de Sant Jaume, des del dissabte 20 de juliol fins al diumenge 28 de juliol de 2019.

També s’efectuarà durant tota la setmana de festes la neteja viària. A més a més, s’ha reforçat amb contenidors orgànics, de vidre, de plàstic i de cartó (illa completa de contenidors de recollida selectiva) cadascuna de les zones on hi ha garitos (Prado, Ronda Generalitat, Doctor Barraquer, Marquesat de Guadalest i Carlos Arniches).

Es prega a la població que depositen el fem dins dels contenidors, a partir de les 20 hores, i no abans per a evitar males olors.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.