COMENÇA EL CANVI DE LLUMINÀRIES PER LED AL BARRI DEL CRIST I ALTRES CARRERS DEL NUCLI URBÀ ONDARA, AMB LA SUBVENCIÓ DE LA DIPUTACIÓ

Ondara, 19.07.19. Aquesta setmana han començat els treballs per a millorar l’enllumenat públic del Barri del Crist i altres carrers del cas urbà d’Ondara, segons ha informat el Regidor de Manteniment Públic i Serveis de l’Ajuntament d’Ondara, Pere Picornell.

Els treballs es fan amb la subvenció de la Diputació Provincial d’Alacant, dins de les subvencions per a inversions financerament sostenibles de l’anualitat 2018. La subvenció provincial ascendeix a 58.792 euros i correspon a la substitució de les lluminàries actuals per Leds, sent l’aportació municipal al projecte de 3.094 euros, ascendint a un total de 61.887 euros (IVA inclòs) la partida que es destina a aquesta actuació.

Les tasques per a canviar les lluminàries actuals per Led inclouran tot el Barri del Crist, així com el carrer Blasco Ibáñez i perpendiculars, i la zona de l’ extrem de la Ronda de la Generalitat, actuant en carrers com Pintor Sorolla i Antic Camp de Futbol.

La licitació dels treballs ha motivat la seua adjudicació a una empresa que realitzava diverses millores tècniques al projecte inicial, i de fet, si bé la previsió era canviar un centenar de lluminàries, finalment es canviaran un total de 298 lluminàries per led.

mdemde

Publicado en Actualitat, Ajuntament.