LES REGIDORIES DE SANITAT I FESTES D’ONDARA LLANCEN UNA CAMPANYA DE CONSCIENCIACIÓ PER A EVITAR FUMAR EN LA PLAÇA DE BOUS EN SANT JAUME “PER UNA PLAÇA SENSE FUMS”

alcalde i regidors campanya sense fums

Ondara, 18.07.19. Per una plaça de bous lliure de fums aquestes festes. L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, ha anunciat la posada en marxa, des de demà mateix, de la campanya de conscienciació per a una millor convivència i salut per a totes i tots sota el lema “Per una plaça sense fums”. Les Regidories de Sanitat i de Festes de l’Ajuntament d’Ondara, dirigides per Mª Carmen Velázquez i Miguel Gomis, respectivament, han impulsat aquesta campanya informativa i de conscienciació, dirigida a la ciutadania que durant els pròxims dies acudirà a la plaça de bous d’Ondara, amb motiu de les Festes Populars de Sant Jaume.

La plaça de bous, a pesar de ser un lloc a l’aire lliure, és un lloc en què conviuen durant els dies de festes milers de persones; moltes d’elles, xiquets i xiquetes. Una persona fumant en la plaça no sols perjudica la seua pròpia salut, sinó que afecta i molesta a les 40 persones que té al seu voltant. És per això, que des de les Regidories de Sanitat i de Festes de l’Ajuntament d’Ondara es demana a les persones fumadores que s’abstinguen de fer-ho en la plaça de bous d’Ondara, per una plaça sense fums. Una mesura que compta amb el suport del Departament de Salut Pública de Dénia i que serà implementada durant les pròximes festes populars de Sant Jaume, a través de cartells i avisos.

CampanyaTabacPlaça (1)_01

José Ramiro, Mari Carmen Velázquez i Miguel Gomis han ressaltat que l’Ajuntament d’Ondara arreplega així el sentir i les queixes de moltes persones, que han transmès la necessitat que la plaça de bous d’Ondara siga un espai lliure de fums, sobretot en aquest tipus d’esdeveniments en què hi ha moltes famílies amb xiquets/es. A més, fumar a la plaça és un assumpte que ha generat de vegades enfrontaments dins del propi recinte de la plaça de bous, entre persones que estaven fumant i altres que els recriminaven la seua actitud. Amb aquesta mesura, es pretén fer de la plaça un recinte per al gaudi de totes i tots.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.