EL V FESTIVAL JAZZDARA SE CELEBRA ELS DIES 23 I 24 D’AGOST A ONDARA AMB LA DONA COM A PROTAGONISTA

CARTELL PROGRAMACIÓ JAZZDARA CARTELL JAZZDARA 19

  • La novetat és el format en dos dies, en els que es concentren 4 concerts

  • Peter Gun & The Paper Hast; Nina Dinamita i la Swing Milicia; Eva Olivencia & Marina Big Band; i Eva Romero i Esther Andújar protagonitzen el cartell de la cinquena edició del Jazzdara

Ondara, 15.07.19. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, en el seu interès de proposar opcions d’oci que acosten la cultura a la població, i amb l’objectiu d’apostar per la música i la cultura, ha impulsat novament la celebració de la cinquena edició del Festival Jazzdara 2019 per al mes d’agost. El V Festival Jazzdara 2019 és una iniciativa organitzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, l’Associació Terra Cultura i el Col·lectiu Jazzdara la Marina Alta, amb el patrocini de l’Ajuntament d’Ondara. La Regidora de Cultura, Raquel Mengual, i Albert Llobell (músic, director del festival i membre del Col·lectiu Jazzdara) han presentat aquesta interessant proposta musical per al mes d’agost; un festival de qualitat que es consolida, any rere any, en la programació cultural estiuenca d’Ondara.

presencio jazz (2)

El V Festival de Jazz d’Ondara se celebrarà el divendres 23 i dissabte 24 d’agost 2019 a la Plaça Major d’Ondara. Tots els concerts seran gratuïts. Enguany, la principal novetat és el format en dos dies, en els que es concentren 4 concerts. Així, Peter Gun & The Paper Hast (20:30 hores); i Nina Dinamita i la Swing Milicia (23:30 hores) actuaran el divendres 23 d’agost, i Eva Olivencia & Marina Big Band (20:30 hores), i Eva Romero i Esther Andújar (en homenatge a The Carmen McRae&Betty Carter Duets) (23:30 hores), el dissabte 24 d’agost, protagonitzen el cartell de la cinquena edició del Jazzdara, en la que enguany destaca la rellevància i el protagonisme de la dona, com ha destacat Raquel Mengual, ja que els grups que actuen tenen en la majoria a la dona com a protagonista o líder de la banda. Respecte d’això, ha posat de rellevància al dissenyador Ramón Mut, artífex del cartell anunciador, en el que s’ha ressaltat la imatge de la dona.

Cal destacar que ambdós dies (23 i 24 d’agost), a les 22 hores, haurà “sopar de cabaset” a la plaça major, i per a això s’oferirà servei de barra, amb taules i cadires perquè el públic puga gaudir de sopar a la fresca entre actuació i actuació.

presencio jazz (3)

Albert Llobell ha destacat, d’altra banda, que el Festival Jazzdara es complementarà amb el Off Festival Plaça de Bous, amb quatre sessions de concerts gratuïts a la terrassa de la plaça de bous, els dijous del mes d’agost (menys el dia 15) a les 22:30 hores. L’1 d’agost, sessió amb S.A For Dixieland; el 8 d’agost, The Swing Machine; el 22 d’agost, Clara Juan Quartet; i el 29 d’agost, The Paper Hats. L’Off Festival està patrocinat pel Bar Rte. Plaça de Bous.

Des de l’organització s’ha animat als amants del jazz i de la música en general, d’Ondara i de la comarca, que assistisquen a aquest esdeveniment musical en les diferents sessions programades. Seran uns concerts molt pròxims, amb la intenció d’atraure al públic, sent un atractiu turístic, i amb l’objectiu que la gent conega cada vegada més aquesta música. La Regidora de Cultura, Raquel Mengual, ha agraït a l’Associació Terra Cultura i al Col·lectiu Jazzdara la seua implicació a l’hora d’organitzar aquesta iniciativa.

Publicado en Actualitat, Cultura.