LA GALA DE DANSA DE SALOMÉ RODRÍGUEZ VA ACONSEGUIR RECAPTAR 1.200 EUROS A BENEFICI DE LA JUNTA LOCAL D’ONDARA DE L’AECC

Ondara, 03.07.19. La Gala Solidària de Dansa de l’Estudi Salomé Rodríguez de Xàbia celebrada diumenge passat 30 de juny a l’Auditori Municipal d’Ondara va ser tot un èxit de públic, que va destacar la qualitat de les actuacions. A més, en ser un esdeveniment solidari, va aconseguir recaptar un total de 1.200 euros, que es destinaran en la seua totalitat a la Junta Local d’Ondara de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

gala salome (7) gala salome (8)

La Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual, ha agraït a l’Estudi de Dansa Salomé Rodríguez de Xàbia l’organització d’aquest esdeveniment a favor de l’AECC, “una impressionant gala, en la que han participat uns ballarins magnífics, i que s’ha celebrat a favor d’una causa solidària”. La presidenta de la Junta Local d’Ondara de l’AECC, Mª Carmen Bisquert, ha volgut agrair a l’Estudi de Dansa Salomé Rodríguez de Xàbia la seua iniciativa solidària, esperant que es torne a repetir en pròxims anys.

gala salome (2)

La Gala Solidària de Dansa de l’Estudi Salomé Rodríguez 2019 va estrenar en primícia a Ondara una adaptació del Ballet “Coppelia” amb música de Leo Delibes, basat en un conte de Hoffman, amb els ballarins Naim Elmeslouhi i Ada Arbona, en els principals papers.

gala salome (9)

gala salome (3)gala salome (4)

gala salome (5) gala salome (6)

En segona part de la gala es van interpretar múltiples coreografies de dansa espanyola, contemporània, dansa urbana, new style, hip-hop, etc., a més de l’espectacular Bolero de Ravel. La gala va comptar amb l’estilista José Ballester, i va estar presentada per Irene Witter. També es va realitzar un sorteig de tots els obsequis i regals donats pels col·laboradors de la Gala: David Ferrer, Hotel El Rodat, Pequemimos, Tomás Sivera Vallés, Casa Pepa Restaurante, Jose Vicente Ballester Romans, José María Gervas, Irene Wittwer, Jessyca i Cindy (moda i complements), Perruqueria Eclipse d’Ondara, i Mariví Puigcerver. Salomé Rodríguez ha agraït a l’Ajuntament d’Ondara la total disponibilitat de mitjans, ajuda i generositat per a poder fer realitat la Gala Solidària.

gala salome (1)

Publicado en Actualitat, Cultura.