MIGUEL GOMIS ES PRESENTA COM A NOU REGIDOR DE FESTES D’ONDARA EN UNA REUNIÓ AMB ELS REPRESENTANTS DE PENYES

reunio festes presentacio miguel gomis (1)reunio festes presentacio miguel gomis (2)

L’acte, celebrat ahir, va servir per a presentar a la Comissió de Sant Jaume el programa de Festes Populars que se celebraran a Ondara del 19 al 27 de juliol, i que enguany compten amb el rècord de 82 penyes

Ondara, 02.07.19. Ahir es va celebrar a la Casa de Cultura d’Ondara una reunió organitzativa prèvia de la Comissió de Sant Jaume per a les Festes Populars de Sant Jaume, que se celebren del 19 al 27 de juliol. Aquesta reunió va ser molt participativa, i va comptar amb la presència de molts representants de penyes i quintades. La trobada va suposar la presentació pública com a nou Regidor de Festes i Tradicions d’Ondara de Miguel Gomis Sancho, el qual assumeix aquesta delegació en la nova corporació municipal d’Ondara 2019-2023.

reunio festes presentacio miguel gomis (3) reunio festes presentacio miguel gomis (4)

Miguel Gomis, com a nou Regidor de Festes, i Mª Carmen Velazquez, fins ara responsable del departament, van informar sobre el programa de les Festes Populars de Sant Jaume 2019; un programa que va agradar molt als participants en la reunió, i que es farà públic la setmana que ve, una vegada culminades les Festes Patronals de la Soledat. Del programa de Sant Jaume, un dels esdeveniments que va tindre molta acceptació en la reunió d’ahir va ser la Nit de Rock, que enguany tindrà lloc el divendres 26 de juliol, i estarà protagonitzada per “El último ke zierre” (històric grup de punk rock valencià que es va formar en 1987 a Borriana); “Reacció” (grup de Pego que remena ska, reagge, rock folk i punk), i DJPlan-B (un dels dj’s més actius de l’escena valenciana).

Cal destacar que en la reunió es va informar del nombre de penyes que tindrà Ondara enguany, en el que s’ha aconseguit el rècord de 82 penyes; amb tres penyes noves que s’ubicaran en la O30. Les ubicacions de les penyes seran, en aquesta edició, les mateixes que en anys anteriors; zona de Prado, zona del riu, i O30, a més de les penyes en locals i baixos disseminades pel nucli urbà.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.