CLOENDA DELS CURSOS MEMÒRIA ACTIVA I MUSICOTERÀPIA D’ONDARA 2018-2019

cloenda majors

Ondara, 02.07.19. El dimarts 25 de juny es va celebrar la cloenda de les activitats de Memòria Activa i de Musicoteràpia al Centre Social d’Ondara. Es tracta d’uns tallers que ofereix la Regidoria del Major de l’Ajuntament d’Ondara dirigits a la gent gran d’Ondara.

Entre els objectius hi ha la necessitat que aquestes persones puguen realitzar exercicis per estimular la ment, treballar els sentits, relacionar-se amb altres persones i, sobretot, riure i passar-ho bé.

Les tècniques han sigut Tere Fullana, en Memòria Activa, i Anna Mas, en Musicoteràpia. Aquestes activitats es realitzen durant tot l’any i han tingut i tenen un gran èxit entre els i les participants.

REGIDORIA DEL MAJOR * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.