CLOENDA ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA 2018-2019

Ondara, 24.06.19. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, entrenada per Juanma Garrido i Néstor Portes, va celebrar dissabte passat 22 de juny al Trinquet Municipal d’Ondara l’acte de Cloenda de l’escola de la temporada 2018-2019, amb la presència de les famílies dels esportistes.

pares i mares escola

En la Cloenda, el coordinador de l’Escola, Juanma Garrido, va presentar cadascun dels equips (benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil), dient els noms dels seus/seues integrants i els diferents premis aconseguits durant aquesta temporada. La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, els va lliurar als/les pilotaris de l’escola una xapa amb el lema “L’única cosa impossible és aquella que no intentes”.

Juanma Garrido va dedicar unes paraules a tots els integrants de l’escola, afirmant que tant per a Néstor com per a ell, “és un orgull poder donar per finalitzada una temporada que ha estat plena d’èxits: tres ors autonòmics i sis plates autonòmiques entre altres. Hem de reconéixer que s’ha fet un poc llarg, ja que amb molt d’esforç per part dels xiquets i famílies competim en totes les modalitats federatives. Però fent balanç, hi ha moltes coses més positives que negatives. Per tant, ara toca descansar per agafar forces per a la nova temporada. Estem molt agraits als xiquets i xiquetes, famílies i Ajuntament d’Ondara pel seu suport”.

alevi - copiabenjami cadetescola ondara infantil juvenil

Per la seua banda, la Regidora d’Esports, Mar Chesa, va agrair la confiança de les famílies, i especialment va agrair a Juanma i Néstor la gran tasca desenvolupada al llarg d’aquestes dues temporades, recalcant que l’escola de pilota d’Ondara donava molt bons resultats.

mar chesa

Després de la foto de família, es va fer per sorpresa un homenatge a la trinquetera, Paqui, per la seua dedicació i disposició cap a l’escola de pilota, i se li va lliurar un obsequi per part dels entrenadors.

trinquetera - copia

Per a culminar l’acte de cloenda, es van celebrar divertides partides de raspall de pares i mares contra els pilotaris de l’escola de menor edat, que van agradar molt a les famílies presents.

raspall pares mares contra fills (3)raspall pares mares contra fills (4) raspall pares mares contra fills (5)raspall pares mares contra fills (6)

raspall pares mares contra fills (1)raspall pares mares contra fills (2) raspall pares mares contra fills (7)

Publicado en Esports.