UN MILER DE PERSONES VAN GAUDIR DEL CONCERT DE MARIA DEL MAR BONET I JONATAN PENALBA A LA PLAÇA DE BOUS D’ONDARA

concert maria del mar bonet (1)concert maria del mar bonet (2) concert maria del mar bonet (8) concert maria del mar bonet (9)

Ondara, 11.06.19. Dissabte passat 8 de juny, com a perfecte colofó final per a la celebració de la IV Fira de la Paraula i la Bona Taula d’Ondara 2019, l’Ajuntament d’Ondara, a través de la seua Regidoria de Cultura, va organitzar el Concert de Primavera a la Plaça de Bous d’Ondara, protagonitzat per Maria del Mar Bonet i Jonatan Penalba.

En el magnífic concert, celebrat en un lloc amb una excel·lent acústica com és la Plaça de Bous, més de mil persones van poder gaudir de la portentosa veu de Maria del Mar Bonet, sent el d’Ondara un dels seus darrers concerts de celebració de 50 anys als escenaris, i en el qual, Maria del Mar Bonet va reivindicar els centenars de concerts, col·laboracions i treball durant cinc dècades. Prèviament, es va poder gaudir del fantàstic concert del cantautor de l’Alcúdia, Jonatan Penalba, que va conjugar el folk valencià amb repertori tradicional i actual.

Un concert per a recordar, com ha destacat la Regidora de Cultura en funcions d’Ondara, Raquel Mengual, la qual ha posat de manifest la gran satisfacció del públic assistent, que va aplaudir amb entusiasme ambdós actuacions.

concert jonatan penalba 2 (1)concert jonatan penalba 2 (2) concert jonatan penalba 2 (3)concert jonatan penalba 3 concert jonatan penalba

Publicado en Actualitat, Cultura.