L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA ACONSEGUEIX L’OR EN ALEVINS I LA PLATA EN BENJAMINS EN LA FINAL AUTONÒMICA DELS XXXVII JECV ESCALA I CORDA

alevins or (2)benjamins plata (2) 

Ondara, 03.06.19. Gran fita esportiva la que ha aconseguit l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, entrenada per Juanma Garrido i Néstor Portes, aquest passat cap de setmana. Dos equips d’aquesta escola, l’aleví i el benjamí, es van alçar com a campió i subcampió autonòmic, respectivament, en la modalitat d’escala i corda, considerada molt tècnica i de prestigi.

Aquest dissabte 1 i diumenge 2 de juny es va jugar al Trinquet d’Onda (Castelló) la Fase Final Autonòmica d’Escala i Corda dels XXXVII JECV, organitzats per la Federació de Pilota Valenciana. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara havia aconseguit classificar a dos equips; el benjamí i l’aleví, que s’havien proclamat campions provincials d’escala i corda la setmana anterior. Ambdós equips van protagonitzar grans partides; cadascú va haver de jugar una lliga contra els dos primers classificats de la província de València; i contra el primer classificat de la província de Castelló.

Després de les tres partides disputades, en categoria benjamí, l’equip d’Ondara (integrat per Dani Serra, Joan Garrido i Izan Garcia) es va alçar com a subcampió autonòmic en escala i corda (l’equip campió va ser el de Moixent; el bronze per a Massamagrell i la quarta plaça per a Almassora).

benjamins plata (3) benjamins plata (4)

benjamins plata (1)

En categoria aleví, l’equip d’Ondara (integrat per Arnau Mas, Andreu Mullor, José Mengual i José Miguel Sastre) es va alçar com el campió autonòmic en escala i corda d’aquesta temporada, després de guanyar als tres equips contra els quals va jugar: El Genovès (2n classificat), Montserrat (3r) i Vila-real (4t).

alevins or (1) alevins or (3)

alevins or (4)

Tant l’Alcalde d’Ondara en funcions, José Ramiro, com la Regidora d’Esports d’Ondara en funcions, Mar Chesa, han volgut felicitar als pilotaris de l’escola d’Ondara, així com als entrenadors de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, Juanma Garrido i Néstor Portes, per la gran labor que estan realitzant al capdavant de l’escola, que està aconseguint novament magnífics resultats aquesta temporada.

Publicado en Actualitat, Esports.