ELS EQUIPS PREBENJAMINS DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA PARTICIPEN EN LA FINAL DE LA LLIGA ACYDMA A PEGO

DSC_0192 DSC_0142 DSC_0112 DSC_0060

 

Aquest dissabte 1 de juny es celebrava a Pego la final de la lliga Acydma de prebenjamins, com no podia ser d’un altra forma, va ser una gran festa del futbol al poder tenir tots junts als menuts futbolistes de la nostra comarca. A més de la clàssica entrega de trofeus a mig dia, es van jugar els últims partits de la Copa Prebenjamí i les dues finals.

La final dels mes menuts va ser disputada pels dos equips d’Ondara, que van proporcionar un gran espectacle a través d’un igualat i intens partit. Després del partit, la celebració i recollida conjunta del trofeu van marcar un dia complet pels menuts.

També el prebenjamí d’Arturo va jugar el seu partit, on com han fet durant les últimes setmanes, van mostrar un joc complet front un gran equip com el de La Marina de Xàbia.

Agrair a Acydma i a l’Escola de Pego la gran organització d’aquesta jornada festiva!

Publicado en Actualitat, Esports.