EL IX FESTIVAL DE BANDES VILA D’ONDARA SE CELEBRARÀ EL DISSABTE 1 DE JUNY A LA PLAÇA DE BOUS

CARTELL IX FESTIVAL DE BANDES 2019

Ondara, 22.05.19. El Festival de Bandes Vila d’Ondara arriba a la seua novena edició el proper dissabte1 de juny, amb la interpretació de tres magnífiques bandes: l’Ateneu Musical La Lira de Corbera, la Unió Musical “La Primitiva” de Castell de Castells, i la banda amfitriona, la Unió Musical d’Ondara.

El programa començarà el dissabte 1 de juny a les 19 hores amb una cercavila de les bandes participants des de la Plaça País Valencià fins a la porta principal de la Plaça de Bous.

A continuació, a partir de les 19:30 hores, es realitzarà la desfilada de bandes dins del rogle de la Plaça de Bous (per ordre de programa) i tot seguit actuaran l’Ateneu Musical La Lira de Corbera, la Unió Musical “La Primitiva” de Castell de Castells, i la Unió Musical d’Ondara.

Sens dubte, una magnífica oportunitat de gaudir de la millor música en un escenari a l’aire lliure amb una espectacular acústica.

* UNIÓ MUSICAL D’ONDARA

* REGIDORIA DE CULTURA – AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.